«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 13:00:16

Головна » 2008 » Березень » 25 » Важка гра - рівний результат



Важка гра - рівний результат
18:59:35
Закарпаття” – „Дніпро” - 1:1 (22 березня, субота)
Голи: Холєк (12 хв) – Донець (18 хв)
Напередодні довелося важко готувати поле до цього матчу, адже за два дні до гри вдарив мороз, а згодом майже цілу добу лив дощ. Так що поле було важке і команди на ньому не змогли показати все, на що здатні.
У день гри до Ужгорода приїхав інспектор з Медіа Спорт Промоушен - компанії, яка викупила права на телетрансляцію матчів Біола чемпіонату України з футболу. Режисери, які відповідали за трансляцію даного поєдинку, радили молодому інспектору телефонувати керівництву МСП і просити відмінити показ гри через відсутність освітлення на стадіоні. Лише переконливі доводи керівництва клубу і місцевих телевізійників у тому, що у нас світловий день на годину довший, ніж у Києві, переконали їх не турбувати надаремно керівників МСП.
Так і сталося, незважаючи на хмарну погоду, трансляція відбулася і жодних претензій, гадаю, не було ні в кого. Все відбулося згідно з нормами і правилами МСП і компанія не розчарувалася в тому, що транслювала цей матч.
Перед самим матчем стіни фойє стадіону „Авангард” прикрасили стенди з історії ужгородської команди, яка бере свій початок ще на початку ХХ століття, від уславленої команди СК „Русь”. Цю об’ємну документальну фотовиставку на суд глядачів з ініціативи керівництва клубу організував голова асоціації спортивних журналістів області Василь Гаджега. Фотовиставка з історії клубу, мабуть, найбільше захопила новачка команди нігерійця Чарлеса Невуче, який кілька разів поцікавився у прес-аташе клубу, до якого часу належать презентовані фото.
Що ж до матчу, то гра видалася напруженою. Проте, незважаючи на важкий газон, були високі швидкості і панувала справжня чоловіча боротьба. А результат матчу вирішився вже у першому таймі. Спочатку у складі „Дніпра” на 12 хвилині відзначився Холєк, а через 5 хвилин вирівняв рахунок у грі потужним пострілом зі штрафного Андрій Донець.
Слід зауважити, що „Дніпро” відчутно відрізнявся в даному матчі від ужгородського клубу й за рівнем забезпеченості гравців. На другий тайм підопічні Протасова вийшли у чистесенькій формі, в той час як ужгородці продовжили матч у забруднених грязюкою футболках та шортах. Тим не менш, це не завадило утримати господарям позитивний (враховуючи силу „Дніпра”) для себе результат. У ході гри весь час домінували дніпряни, та завдати прицільного удару по воротах Бабенка їм не дозволили господарі поля і відмінні дії кіпера ужгородського клубу.
Категорія: Спорт | Переглядів: 920 | Додав: senica


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
Лолита выходит замуж в четвертый раз
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Україна посіла четверте місце у світі за кількістю пусків ракет
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Погода у Закарпатті та Ужгороді 6 травня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...