«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 07:52:28

Головна » 2008 » Квітень » 7 » У «західноукраїнському дербі» сильнішими стали «Карпати»



У «західноукраїнському дербі» сильнішими стали «Карпати»
18:55:11

«Закарпаття» - «Карпати» - 1:2

 
Поєдинок в Ужгороді із львівськими „Карпатами” був досить відповідальним, адже „Закарпаттю” в домашньому поєдинку слід брати від гри по-максимуму. Позаду лише перша ліга, тим паче, суперник із сусідньої області - таке собі „західноукраїнське дербі”. Початок був за господарями поля. Уже після розіграшу другого кутового, на 10-й хвилині закарпатці забили м’яч. Іван Козоріз переграв своїх опонентів на другому поверсі і переправив м’яч за призначенням.
 
„Карпатівці” дещо принишкли. Та, на жаль, ігровою перевагою в першій половині тайму господарі не скористалися. Спочатку не зміг скористатися чудовою нагодою Платон - в останній момент у нього з-під ніг в підкаті вибив м’яч Худоб’як, а згодом Мирослав Бундаш не зумів переграти воротаря „Карпат” Мартищука, який вийшов за межі карного майданчика.
 
І знову спрацювала футбольна істина: не забиваєш ти - заб’ють тобі. Десь хвилини з 35-ї ініціативу поступово перехопили гравці  „Карпат”. Свої атаки львів’яни будували в основному через лівий фланг, де працював невтомний Худоб’як. Саме звідси й пройшла головна передача. На 44-й хвилині після виконання штрафного Худоб’яком навіс на дальній штанзі замкнув Кирильчик. А вже через дві хвилини сам Худоб’як змусив господарів знову розпочинати гру з центра поля. Відмінним ударом у дальню від Бабенка дев’ятку він вивів свою команду вперед.
 
У другій половині гри ужгородці, прагнучи відігратися, пішли в атаку великими силами, але натомість могли пропустити у власні ворота ще мінімум три м’ячі. Двічі примудрився не покарати захист господарів Фещук. Максим спочатку метрів з 5 після пасу Худоб’яка не влучив у пусті ворота. А вдруге, коли вийшов віч-на-віч з Бабеком, перекинув кіпера закарпатців, та м’яч, вдарившись об землю, перелетів над перекладиною. На тому й завершили.
 

Слід відзначити експресивну поведінку вболівальників львівського клубу. Упродовж майже всієї гри вони палко підтримували свою команду, а в кінці другого тайму раптом почали кидати петарди у працівників міліції. Останнім довелося використати газові балончики, щоб утихомирити занадто емоційних фанатів „Карпат”, ті у відповідь почали кидати стільчиками та збивати кашкети з голів правоохоронців. На допомогу підійшли бійці „Беркуту” у шоломах, і їхня поява дещо заспокоїла хлопців зі Львова.

 
Післяматчеві коментарі тренерів:

Валерій Яремченко:

- Я вдячний хлопцям за гру, незважаючи на невеликі огріхи, грою в цілому задоволений. Завдяки цій перемозі нам вдалося покинути небезпечну зону.

- Сьогодні історичний день: вперше в Ужгороді поламали стільці. Як поясните поведінку своїх фанатів?

- Я вдячний уболівальникам, а стосовно стільців, то тут не треба перебільшувати – і в Лондоні ламають стільці, і в Парижі.

- Як поясните таку кількість нереалізацій вашими підопічними голевих моментів?

- Ще не є достатній рівень майстерності. Фещуку замість того, щоб лупити з усієї сили і грати на публіку, достатньо було з п’яти метрів легенько переправити м’яч у ворота. Та майстерність приходить з досвідом.
 
 Володимир Шаран:

- Ми програли матч ще після першого тайму. При рахунку 1:0 потрібно було забивати ще, але Платон і Бундаш не скористалися чудовими нагодами. Не виконали установку на гру і півзахисники. Два пропущені м’ячі в кінцівці першого тайму взагалі вибили гравців з колії. Тим не менш, ми не опускаємо руки, і ніхто ні з керівництва, ані з гравців ще не думає про першу лігу.

- Як можете пояснити такі провали в обороні?

- В другому таймі ми великими силами пішли в атаку, дали швидким гравцям „Карпат” простір, а в нас гравці вікові, цим і користувалися футболісти львівського клубу під час контратак.

- Удача покинула „Закарпаття”. Може, вам слід робити як ваш попередник – сходити до церкви?

- Ми це вже робили. До нас приходив священик на стадіон, святив нові ворота. Нам чомусь не таланить на завершальній стадії атаки.

- Що скажете про гру новачка Невуче?

- Якщо відверто, то Чарлес – це не гравець рівня вищої ліги, але будемо чекати, може, дочекаємося від нього хорошої гри.

- Ви проглядаєте матчі у першій лізі?

- Так, це ж моя робота як тренера, а чому про це питаєш?

- Дивлячись на сьогоднішній матч, гадаю, що наша команда вже подумки у першій лізі.

- Ми налаштовувалися на цю гру, прагнули перемоги, але...  
 
Роман СЕНИШИН
 
 
Фото:





Категорія: Спорт | Переглядів: 1583 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
В Україні за добу у пожежах загинули 4 людини
Джерело: Вибуховий пристрій було закладено в сміттєву урну біля входу в будівлю Макіїввугілля
Український грабіжник тероризує Нью-Йорк: він став ворогом №1 для ФБР
Яценюк вважає, що об'єднання опозиційних партій нічого не змінить
Акції ВО Свобода: у Києві зобразили "кремлівських карликів", у Львові повісили "Діму Сабачніка"
Закарпаття: 26 серпня в Ужгороді стартує проект «Вільні книги»
Гостре для Закарпаття питання – відселення жителів зі зсувонебезпечних територій спробував вирішити Олег Гаваші
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...