«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 19:03:27

Головна » 2008 » Квітень » 8 » Зарізав дружину, а сам повісився



Зарізав дружину, а сам повісився
18:19:34
2 квітня у Берегiвський РВ УМВС звернулася із заявою мешканка села Велика Бийгань. Жінка повідомила про те, що в селі у власному будинку люди виявили труп місцевої мешканки зi слiдами насильницької смертi. Виїздом слідчо-оперативної групи, яку очолив перший заступник начальника Берегівського РВ УМВС Микола Куриця, на мiсце пригоди було виявлено страшну картину: понівечений труп господині оселі, 28-річної Тімеї. Опісля експерти нарахують на тілі нещасної чотири колото-рiзані рани в дiлянцi серця. Але на тому страшні знахідки не закінчилися. Оглядаючи будинок, міліціонери зайшли на горище, а там... висів у зашморгу господар оселі, 34-річний Бейло!
 
Після тривожної звістки з Берегова в село прибули з Ужгорода перший заступник начальника УМВС Василь Русин, начальник карного розшуку Володимир Шелепець разом із досвідченими розшуківцями та експертами. Опитавши сусідів та родичів, правоохоронці швидко з’ясували події в оселі потерпілих того страшного вечора.
 
Тімея з Бейлом виховували двох діточок, меншому з яких лише рочок. Чоловік заробляв на життя, як і більшість його земляків, сезонними заробітками за межами краю. Жили нібито непогано, проте конфлікти, ясна річ, траплялися. Того фатального вечора подружжя збиралося “на псалтирю” – у Тімеї померла родичка. Позаяк мали сидіти допізна, молячись за душу покійної, то дітей мати відвела до родичів. Та на псалтир подружжя так і не прийшло...
 
З якоїсь причини в сім’ї виникла сварка. У розпалі гніву Бейло схопив до рук кухонного ножа і почав різати дружину! Коли нещасна перестала подавати ознаки життя (із чотирма ушкодженнями серця вона не мала жодних надій вижити), убивця вийшов на вулицю, побродив селом. Обдумуючи, мабуть, те, що накоїв. А під ранок поліз на горищі у зашморг. З місця пригоди вилучено кухонний нiж зi слiдами кровi, інші закривавлені речі. За даним фактом порушено кримінальну справу. Але кого тепер судити? Найбільше шкода невинних діток, круглих сиріт. До слова, аналогічна історія трапилася на тій же Берегівщині з десяток років тому. Тоді ревнивий чоловік “порішив” дружину разом з її коханцем, а далі повісився.
Володимир ТИС
Категорія: Кримінал | Переглядів: 704 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
Лолита выходит замуж в четвертый раз
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Україна посіла четверте місце у світі за кількістю пусків ракет
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Погода у Закарпатті та Ужгороді 6 травня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...