«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 19:07:37

Головна » 2008 » Квітень » 10 » Торговим центром – по аварійних будинках. Мукачівська влада нехтує життям людей заради торгівельного центру?



Торговим центром – по аварійних будинках. Мукачівська влада нехтує життям людей заради торгівельного центру?
13:15:02
До редакції «НЕДІЛІ» днями звернулися мешканці двох будинків з Мукачева, що по вулиці Одеській. Вони стверджують, що будинки №3 та №3б, збудовані ще на початку 60-х років минулого століття, можуть не витримати сусідства нового торгівельного центру, який буде зводитися за 15 метрів від них.
 
Жильці будинків вже кілька разів зверталися до міської влади. А до цього часу кілька мешканців навіть стали учасниками двох судових слухань. У першому випадку вони були відповідачами про моральне відшкодування за публікацію в міській газеті за позовом майбутніх інвесторів будівництва, а в другому – за протидію у будівництві нового торгового центру. Обидва судові слухання - на користь жильців згаданих будинків по вулиці Одеській.
 
Як стверджують мешканці, відповідна комісія визначила: будинки дійсно в аварійному стані і, за висновками фахівців, біля них можна зводити лише наземні павільйонні споруди, без підвальних приміщень. Окрім того, за їх твердженням, тодішній міський голова Василь Петьовка переконав людей, що не допустить будівництва біля аварійних будинків, а головний архітектор міста запевняв, що навіть під дулом автомата не підпише дозвіл на зведення торгового центру. Але, як-то кажуть, слова словами, а реалії вийшли зовсім інші. Головний архітектор таки підписав дозвіл на будівництво, а колишній мер просто «умив руки» у цій справі і залишив мешканців сам на сам з проблемою.
 

Як кажуть люди, майбутній торговий центр складатиметься з трьох поверхів та буде мати підвал глибиною більше двох метрів, а це вже є небезпека того, що старі будівлі багатоповерхівок №3 та №3б можуть в будь-який момент завалитися. Люди запевнили, що не опустять рук і звернуться до Президента України, Верховної Ради та прем’єр-міністра.

 
P.S. ZakarpatPost уважно слідкуватиме за розвитком подій навколо будівництва й надалі, а також пропонує міській владі Мукачева висловити свою точку зору з цього питання.
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 757 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
Лолита выходит замуж в четвертый раз
Санта-Клаус учит детей обжорству и вождению в пьяном виде
Україна посіла четверте місце у світі за кількістю пусків ракет
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...