«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 02:35:36

Головна » 2008 » Квітень » 17 » І хочеться, і колеться



І хочеться, і колеться
16:26:52
Проституція була, є і буде в усі часи та в усіх народів. Доки буде попит на “продажну любов”, доти буде й пропозиція. Лише одні молодиці заробляють власним тілом, інші ж займаються звідництвом
 
Дівчаток замовляли?
До останніх належить і 37-річна мукачівка Олена. Важко працювати жіночці не хотілося, а жити ж за щось треба. От і вирішила зайнятися дохідним ремеслом, котре межує з криміналом. Мукачівка підшуковувала молодих жінок, котрі ледве зводили кінці з кінцями, і пропонувала їм швидко і легко заробити. Як? Власним тілом!
 
Звідниця налагодила цілу мережу поставки дівчат для розваг приїжджим чоловікам. Усе було відпрацьовано до дрібниць. Клієнти, котрі поселялися у готелях, відвідували сауни, замовляли в Олени дівчаток для сексуальних розваг. За годину “продажної любові” замовник платив повії 150 гривень плюс 50 звідниці. Тільки-но надходило по телефону чергове замовлення, як спритниця садила дівчаток у свою “Калину”, не забувши перед тим взяти з клієнтів наперед гроші. Коли лімітований час завершувався, сутенерка забирала молодиць і розвозила по домівках.
 
Тим часом оперативна інформація про мукачівку, котра постачає клієнтам дівчат для любовних утіх, надійшла до працівників відділу боротьби з підпільною торгівлею людьми УМВС. Оперативники стали документувати факти злочинної діяльності мукачівської звідниці. Під час проведення оперативних заходів на стіл начальника відділу лягли матеріали, котрі чітко свідчили про кримінальний бізнес пані Олени. Як довідалися правоохоронці, у сутенерки вже були стабільні замовники, котрі приїжджали з інших областей. Перебуваючи у нашому краї у справах, чоловіки, ясна річ, хотіли “розслабитися”. А в неї для цього було спершу троє повій, а невдовзі стала залучати до справи й четверту.
 
Довідавшися про чергову “операцію”, міліціонери вирішили затримувати всіх на гарячому. Для проведення затримання, крім оперативників, були задіяні й працівники ДАІ.
 
Отримавши замовлення, котре надійшло вночі з готелю, розташованого на Ужгородщині, Олена привезла клієнтам двох повій. Одержавши свій гонорар, мукачівка побажала чоловікам весело провести час, сіла у свій легковик і виїхала на Мукачево. Однак невдовзі на трасі її “Калину” зупинили працівники ДАІ. Далі підійшло кілька людей у цивільному, котрі представилися працівниками ВБЗТЛ УМВС. Жінку попросили проїхати на одну з автозаправок, щоб оглянути автомобіль. Відтак Олена зізналася, що отримала 90 гривень від замовників, котрим поставила дівчат. Зрештою, їй не було куди діватися, адже все було чітко задокументовано. Не вдалося вдосталь насолодитися платним коханням і клієнтам. Нічні метелики також зізналися у наданні платних секс-послуг.
 
За фактом сутенерства порушено кримінальну справу, повідомляє майор міліції Іван Ладжун із ВЗГ УМВС. Олена знаходиться на підписці про невиїзд. У ході розслідування справи оперативники встановили численні факти поставки “живого товару” для клієнтів. Триває слідство, котре повинно встановити всі обставини, а остаточну крапку у цій “любовній” історії повинен поставити суд.
 

Ужгородські пригоди російської повії

Аналогічна історія трапилася днями і в Ужгороді. З тією лиш різницею, що тут “живий товар” пропонував чоловік, а не жінка. Біля “крутого” готелю в обласному центрі працівники міліції затримали 53-річного мешканця Чопа, який на прохання 30-річного ужгородця привіз для сексуальних утіх трьох молодиць віком 22-26 років. Усі три жриці продажного кохання – не ужгородки: одна – мешканка Виноградівського району, друга – з Берегова, а третя взагалі громадянка Росії! Повії знімали квартиру в “новому районі” Ужгорода, виїжджаючи за телефонним дзвінком на замовлення.
 

Любителям кохання за гроші нагадаємо, що ст.302 Кримінального кодексу (створення або утримання місць розпусти і звідництво) передбачає до 7, а ст.303 (проституція або примушування чи втягнення до заняття проституцією) – від 5 до 7 років позбавлення волі. Так що, як мовиться, і хочеться, і колеться...

Іван ГРИЦАН

Категорія: Кримінал | Переглядів: 796 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Парламент відхилив запит Яценюка про парламентські вибори у березні 2011 року
Завтра ФК "Закарпаття" підведе підсумки половини сезону 2010/2011
Погода у Закарпатті та Ужгороді 2 лютого
У результаті негоди в Україні залишаються знеструмленими 23 населених пункти
Українських лікарів у Лівії змушують працювати під дулами автоматів
Чехія висилає українських дипломатів
У наступну Раду потраплять комуністи і Тягнибок
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...