«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 10:42:56

Головна » 2008 » Квітень » 17 » В аварії на Мукачівщині загинула неповнолітня



В аварії на Мукачівщині загинула неповнолітня
16:30:13
Удосвіта 7 квітня на автодорозі в мукачівському селі Ключарки сталася резонансна дорожньо-транспортна пригода. В автомобілі ВАЗ-21101 поверталася додому компанія з чотирьох хлопців і двох дівчат, найменшій з яких всього лиш 16. 31-річний водій, мешканець села Страбичово, рухаючись у напрямку Мукачева, в дощі та тумані не впорався з керуванням автомобілем, пересік смугу зустрічного руху, з’їхав у кювет. А там легковик налетів на швидкості на залишки залізобетонної огорожі...
 
Внаслідок ДТП померла на місці пригоди 17-річна мешканка села Чомонин, а водій та 4 пасажири отримали тілесні ушкодження, з якими доставлені до Мукачівської ЦРЛ. Водій автомобіля з діагнозом: політравма головного мозку, забій грудної клітки, тупа травма черепа, закритий перелом лівого стегна потрапив до реанімації. 22-річний пасажир, мешканець села Чомонин, з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта, забій грудної клітки доставлений до травматології Мукачівської ЦРЛ. Туди ж потрапили і 18-річний мешканець Страбичова (діагноз: ЗЧМТ, забій головного мозку, множинні ссадини обличчя), 16-річна мешканка Чомонина (діагноз: ЗЧМТ, струс головного мозку, забій шийного відділу хребта, забій грудної клітки). Найлегше відбувся четвертий пасажир,18-річний страбичовець,який перебуває на амбулаторному лікуванні.
 

– Загалом в області спостерігається позитивна тенденція до зниження дорожнього травматизму, – повідомляє начальник УДАІ УМВС полковник міліції Олександр ЯЦКАНИЧ.—Маємо зменшення на 15 відсотків загальної кількості ДТП порівняно з аналогічним періодом минулого року, на 21% менше загинуло та травмувалося в аваріях наших краян. Не в останню чергу це пов’язано з тим, що працівники ДАІ стали більше виявляти порушників Правил дорожнього руху(загалом із початку року складено понад шість тисяч адміністративних протоколів за порушення ПДР, що передбачають позбавлення посвідчення водія), а суди стали жорсткіше їх карати. 1958 посвідчень водія уже вилучено за постановами суду. За цими показниками Закарпаття на 4-5 місцях у державі.

Володимир ТИС

Категорія: Кримінал | Переглядів: 693 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
В Україні за добу у пожежах загинули 4 людини
У президента підтвердили, що Податковий кодекс неконституційний і нелогічний
Офіційний курс валют на 24 грудня
Плавець-марафонець переплив Севастопольську бухту в 7-градусній воді
Джерело: Вибуховий пристрій було закладено в сміттєву урну біля входу в будівлю Макіїввугілля
Інцидент біля Генпрокуратури: Ющенко вступив у суперечку з чоловіком, який образив його
Опитування: 66% росіян вважають, що Україна має залишатися незалежною
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...