«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 02:18:03

Головна » 2008 » Травень » 5 » Гарячі танці на полю…



Гарячі танці на полю…
11:27:20
Ужгород. Стадіон «Авангард»,

ФК «Закарпаття» (Ужгород) - ФК «Динамо» (Київ) 0:3

Голи: Края (16 хв (п)) – Юссуф 34 хв, Бангура 37 хв, 88 хв, 40+2.

«Закарпаття»: Бабенко, Края, Чижевський (Ярош, 63 хв), Донець, Шопін, Платон (Бундаш, 75 хв), Ксьонз (Пісний, 65 хв), Невуче, Єсін, Козоріз, Микуляк.

У запасі: Романенко, Шуга, Бурий, Браіла

Тренер: Володимир Васюти

«Динамо»: Шовковський, Діакате, Гіоане (Нінковіч, 70 хв), Корреа, Алієв, Бандура, Мілевський (Кравець, 46 хв), Мандзюк, Каддурі, Юссуф, Марковіч.

У запасі: Луценко, Шацкіх, Несмачний, Ващук, Морозюк.

Головний тренер: Юрій Сьомін

Арбітр -  О.Шмигельський (Львів)

Асистенти – А. Валенко (Львів), С.Возняк (Миколаївська обл)

Резервний арбітр – Лаврів О. (Івано-Франківськ)

Делегат ФФУ – Желєзний М.І. (Суми)

Інспектор – Дегтярьов О.В. (Одеса)

Попередження: Єсін (24 хв)

 
Даний поєдинок звів одного з лідерів та аутсайдера чемпіонату. В ужгородського клубу залишилися хіба що теоретичні шанси залишитися у вищій лізі. Для них було головним не впасти зовсім в очах власних уболівальників і показати достойну гру іменитому супернику. Динамівцям, щоб зберегти інтригу у битві за чемпіонський титул потрібна була лише перемога.
 

Ужгороді зробили ставку на контратаки, адже грати у відкритий футбол з таким суперником було б для господарів нерозважливо.

Підопічні Сьоміна одразу ж пішли в атаку великими силами.
 
Вже на  13-й хвилині Бабенка потужним ударом перевірив Бангура. А через хвилину вже господарі ледь не запустили м’яча за комірець Шовковському. Спочатку Ксьонз з центра відпасував на правий фланг Шопіну, Ігор кілька метрів протяг м’яч і навісив у напрямку воротарського майданчика «смугастий» по неймовірній траєеторії ледь не залетів у ворота Шовковський з-під перекладини перевів м’яч на кутовий.  А на 15-й хвилині сталася невелика сенсація. Ужгороді повели у рахунку. У власному карному майданчику Мандзюк поза правилами зупинив Ксьонза,  арбітр показав на одинадцятиметрову позначку. Албанський легіонер «Закарпаття» Края не залишив жодних шансів капітану «Динамо», і  забив свій перший м’яч у складі ужгородської команди.
 

Кияни ж одразу намагалися відігратися, помітно  занервував Сьомін, який кілька разів виходив до бокової лінії і щось пояснював гравцям.

Десь хвилин зо десять футболісти обидвох команд намагалися вразити ворота дальніми ударами. На 20 хвилині метрів з 27 небезпечно б’є Гіоане – м’яч забирає Бабенко. У відповідь на 22 хвилині з пасу Микуляка б’є Платон, Шовковський не одразу зумів приборкати м’яч.  На 24 хвилині штрафний виконував Алієв, гарматний постріл Бабенко перевів на кутовий. Вже через хвилину кияни організували непогану атаку, після кількох передач партнери вивели на ударний простір Гіоане, але Тіберіу не зумів одразу приборкати м’яч, захисники вибили його за межі карного майданчика, але прямо на Марковіча. Той не вагаючись підправив смугастого під ударну ногу і пробив в дальній від Бабенка кут. Дмитро в карколомному стрибку переводить  м’яч на кутовий. На 31 хвилині небезпечно з-за меж карного майданчика б’є Гіоане – поруч зі стійкою.
 
На 34 хвилині кияни зрівнюють рахунок. З подачі кутового, спочатку головою в напрямку воріт б’є Мілевський, а вже Юссуф підправив м’яч, який і так котився у ворота.
 
Не встигли господарі оговтатися від пропущеного м’яча, як через три хвилини біля кутового прапорця гарячий танець станцював Бангура. Ісмаель після чудової передачі партнерів у штрафній ужгородців вміло розвів по кутах  Бабенка та м’яч.
 
На 41 хвилині після розіграшу кутового знову небезпечно б’є все той же Бангура, м’яч влучає у захисника ужгородського клубу. На 43 хвилині вже форвард «Закарпаття» Руслан Платон, який пройшов повз двох захисників змусив Шовковського продемонструвати свою майстерність, СаШо парирує удар нападника і переводить його в аут. На останній хвилині першого тайму в штрафний майданчик киян по лівому краю  увірвався Ксьонз, та Павло пробив над перекладиною.
 
Другий тайм аналогічно першому розпочався з тиску столичних футболістів.
 
Та перший більш-менш гостий момент у них стався на  61 хв, коли  з розвороту метрів з 19 пробив Бангура - надійно грає Бабенко.
 
На 66 хвилині, ледь чи не єдиним стовідсотковим моментом у другому таймі не скористалися господарі.  Після подачі з кутового у власному воротарському майданчику киян залишили одного Пісного, котрий щойно вийшов на заміну. Але Андрій не зміг скористатися цим, м’яч після його удару головою пролетів в кількох сантиметрах від стійки.
 
Спрацювала футбольна істина не забиваєш ти – заб’ють тобі та ще й кілька разів. 
 
Наступна ж після моменту  атака у відповідь киян видалася гольовою, та гол, який, до речі, теж забив Бангура не зарахували, так як перед цим лайцмен зафіксував у нього положення поза грою.
 
На 85 хвилині черговий штрафний пробивав Алієв - не точно. А через три хвилини стався гол. На 88 хвилині Кравець в штрафну господарів увіврвався Кравець, Артем обіграв захисника, дійшов практично до лицевої лінії і  прострілив на  Бангуру, останній не залишив жодних шансів Бабенку. І знову були танці…
 

А вже на доданих арбітром хвилинах, Ісмаель  знову змусив аплодувати під свій запальний танець фанів «Динамо». Цього разу у компанію до себе він запросив і Алієва, саме він віддав темношкірому нападнику гольову передачу, якою той сповна скористався.

 
Прес-конференція:
Юрій Сьомін:
- Початок матчу був не нашу користь, та я дякую хлопцям, тому що вони зуміли вирівняти ситуацію – забили в першому таймі два голи. Якщо б не забили, то гадаю для було б важко, тому що в першому таймі ми грали за вітром і нам легше було володіти ініціативою. По-друге: не можна показувати футбол пристойного рівня на такому полі. Мені жаль гравців обидвох команд, адже на такому бетоні, мабуть вже не грають виробничі колективи. Повинна існувати якась повага до футболістів та уболівальників – в першу чергу має бути футбольне поле, а потім все інше.
- Як ви оцінюєте гру «Закарпаття», на вашу думку, наш клуб заслуговує на першу лігу?
- По-перше команда в прем’єр-лізі повинна мати інфраструктуру таку, щоб їм самим було цікаво грати. Ще раз повторюся на такому полі футбол грати неможливо. Дякую.
 
Володимир Васютик:
- Кінцівка матчу була змазана. Насамперед наші гравці виявилися фізично не готові протистояти «Динамо». По-друге ті зусилля, до яких вдалися наприкінці зустрічі, тобто намагалися останнім штурмом щось змінити в ході гри зіграло з нами злий жарт. Мої підопічні виявилися до цього фізично не готовими та й виконавська майстерність бажає бути кращою. Початок гри був на нашу користь, ми вели в рахунку. Окрім того, у мене є сумніви по-першому голу киян. Перед ударом Мілевський відверто відштовхнув Козоріза, після чого був удар головою, а вже далі Юссуф забив. Та «Динамо» є «Динамо» - це бренд нашого футболу і поки що ми не можемо на рівних грати з гравцями цього клубу.
 
Cенишин Роман
Категорія: Спорт | Переглядів: 714 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...