«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 08:22:14

Головна » 2008 » Травень » 7 » “Пасхальний” кримінал



“Пасхальний” кримінал
12:03:08
Великдень – світле християнське свято, котре символізує перемогу добра над злом. У цей день душі людські світлішають, відкриваються Господу. Та в сім’ї, як відомо, не без виродка. Тож якими були минулі свята у нашому краї в кримінальному плані? – цікавимося в міліції
 
На Великдень найбільше дошкуляли злодії
За інформацією ВЗГ УМВС, упродовж Великодньої доби 27 квітня на Закарпатті зареєстровано 28 повідомлень про скоєні злочини. З числа скоєних оперативно розкрито 16: одне пограбування, одну крадіжку, 4 інші злочини по лінії карного розшуку. Працівники ДАІ затримали 615 водіїв-порушників правил дорожнього руху, з яких 28 виявилися нетверезими. Погостилися і сіли за кермо...
 
Як традиційно у святкові дні, не дрімали квартирні злодії. Люди до церкви чи в гості, а вони на роботу... Так, мешканка Ужгорода, бухгалтер приватного товариства, поскаржилася в міліцію, що до її квартири, виламавши вхідні двері, залізли невідомі злодії й викрали 700 доларів, ноутбук, мобільний телефон та документи. Обікрали й мешканця приміського села Минай, з будинку якого поцупили золоті вироби, мобільний телефон “Нокіа” та гроші. У тому ж Минаї обібрали ще одне помешкання. Скориставшись відсутністю господарів будинку, злодії проникли по драбині у вікно другого поверху й винесли з хати понад пять тисяч доларів та євро, золоті вироби тощо. Потерпів на Великдень від крадіїв і підприємець з Мукачівщини, з помешкання якого зникло 1000 доларів та два мобільні телефони.
 
Уже ввечері на автодорозі Лазещина – Ясіня на Рахівщині “Мерседес” під керуванням 29-річного місцевого мешканця смертельно травмував пішохода, 23-річного мешканця Ясіня, котрий помер від отриманих ушкоджень в лікарні. Автомобіль доставлено на штрафмайданчик.
 
Упродовж доби 28 квітня до чергової частини УМВС надійшло 40 повідомлень про скоєні в області злочини, з яких 21 вдалося розкрити за гарячими слідами. Зокрема, 3 тілесних ушкодження, 3 хуліганства, 2 крадіжки тощо. Попався 31 нетверезий водій.  
 
Так, 23-річний мешканець пр. Свободи в Ужгороді поскаржився в міліцію, що з його автомобіля ВАЗ-2105, який був припаркований під будинком за місцем проживання, невідомі особи поцупили документи та банківську кредитку. Тієї ж ночі з припаркованого на вул.Минайській ВАЗ-2107 поцупили автомагнітолу вартістю 500 гривень. Ще одну магнітолу викрали з автомобіля ВАЗ-2103, припаркованого у Великому Березному.
 
На вул.Радіщева обікрали автосервіс. Злодії залізли, проломивши пінопластову стіну? й поцупили з каси 300 гривень.
 
В обласну клінічну лікарню звернувся за допомогою 23-річний мешканець Виноградівщини. Лікарі констатували в потерпілого відкритий вогнепальний багатоуламковий перелом плеча зі зміщенням. Як з’ясували працівники міліції, хлопця поранили кількома днями перед тим аж у далекому Криму, де закарпатець перебував на заробітках. Ця пригода зареєстрована у тамтешньому райвідділі міліції.
 
А лікарі Ужгородської міської лікарні повідомили про те, що до них звернувся за допомогою у стані алкогольного сп’яніння 30-річний мешканець Перечинщини. Лікарі встановили пацієнту діагноз: закритий перелом кісток правої гомілки. З’ясувалося, що чоловіка побив біля кафе у Перечині місцевий 25-річний мешканець.
 

Виноградівські вандали

У Воловецький райвідділ міліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 31-річного мешканця села Гукливе з переломом стегна, ранами голови та обличчя. З’ясувалося, що потерпілого збив у рідному селі автомобіль ВАЗ-2105 під керуванням 20-річного мешканця Воловця. Автомобіль з місця пригоди зник, але наступного дня горе-водія, студента вузу, було затримано.
 
А ввечері 28 квітня у Виноградівський райвідділ міліції надійшло повідомлення від сільського голови села Підвиноградів про те, що на сільському кладовищі невідомі особи навмисно пошкодили 4 надмогильні пам’ятники, а з 9 могил повитягували металеві хрести та таблички з іменами померлих. До честі міліції, вандалів було оперативно затримано. Ними виявилися двоє братів із тамтешнього табору, 35 та 32-річний. Хрести вандали мали намір здати на металобрухт...
 

Але найстрашніший злочин стався у суботу в Лютій на Березнянщині. Під час сімейно-побутової сварки 29-річна місцева мешканка ударила в груди кухонним ножем свого співмешканця. Цього виявилося достатньо, аби чоловік не дожив до Пасхи...

Володимир ТИС

Категорія: Кримінал | Переглядів: 668 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
В Україні за добу у пожежах загинули 4 людини
У президента підтвердили, що Податковий кодекс неконституційний і нелогічний
Закарпаття: У прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» з журналістами зустрінеться Головний рабин Закарпаття
Фірташ відреагував на публікації WikiLeaks про його стосунки з Могилевичем
Офіційний курс валют на 24 грудня
Погода у Закарпатті та Ужгороді 23 грудня
Генпрокурор Пшонка об’єднав дві транспортні прокуратури в одну
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...