«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Травень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 10:26:52

Головна » 2008 » Травень » 22 » Батько ґвалтував рідну доньку



Батько ґвалтував рідну доньку
13:38:09
Дикий випадок, про який йтиме мова, трапився в одному з сіл Берегівського району. 40-річний батько регулярно ґвалтував рідну 15-річну доньку!
 
Почалося все з того, що до тітки Емми завітала в гості 15-річна племінниця Юдіта (ім’я з етичних міркувань змінено). Слово за словом, дівча розплакалося й розповіло тітці про те, що з нею витворяє рідний батько. Торік вони їздили на заробітки в Херсонську область. І от там одного дня п’яний нянько зґвалтував рідну дитину! Сам процес, мабуть, сподобався нелюду, і тепер він регулярно змушує задовільняти його похіть... Про якусь відмову не могло бути й мови. Похітливець одразу погрожував своїй жертві та шантажував.
 
Від почутої розповіді родичка аж оторопіла. Її племінниця - напівсирота. Померла її мати, а батько згодом став співмешкати з іншою жінкою. Про його ганебний вчинок, мабуть, ніхто б ніколи й не здогадався, якби потерпіла сама не розповіла про знущання. Оговтавшись від пережитого шоку, жінка повідомила про цю дикість працівникам міліції. Було проведено судово-медичне обстеження потерпілої, котре виявило пошкодження в неї дівочої пліви.  
 

Під час бесіди з оперативниками 40-річний підозрюваний зізнався у скоєному блуді. Разом зі своїми трьома дітьми чоловік кілька місяців перебував на заробітках у Херсоні. Проживали в гуртожитку, котрий їм надали роботодавці. Все трапилося під час святкування дня народження їхнього бригадира, де було випито чимало спиртного. У п’яну голову дядька прийшли хтиві думки, а позаяк іншої представниці жіночої статі під рукою не було, тож вирішив повеселитися з власною донькою. Тим паче, що та й сама була “під градусом”...

Дочекавшись, доки засне молодший син, горе-батько, використавши нетверезий стан доньки, змусив її вступити з ним у статевий зв’язок. Добившись свого, нелюд погрожував дитині побиттям, якщо та комусь щось розкаже. Залякане дівча мовчало, проте на цьому її тортури не закінчилися. Після повернення із заробітків батька знову потягнуло на «кохання» з донькою. Вибираючи моменти, коли співмешканка знаходилася на лікуванні, знову змушував Юдіту до статевих стосунків.
 

Слідство повинно з’ясувати всі деталі цієї мерзенної берегівської справи. А остаточну крапку в цій історії поставить суд, повідомляє майор міліції із ВЗГ УМВС Іван Ладжун.

Іван ГРИЦАН

Категорія: Кримінал | Переглядів: 755 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Закарпаття: Підприємці краю оголошують конкурс для журналістів на кращий бізнес-матеріал
Закарпаття: Прес-конференція головного лікаря Обласної станції переливання крові
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...