«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 14.05.2024, 08:09:57

Головна » 2008 » Червень » 5 » «Жигулі» проти «КамАЗа»



«Жигулі» проти «КамАЗа»
14:55:26
На Закарпаття  прийшла спека, котра негативно впливає на учасників дорожнього руху. Розігріті сонцем водії та пішоходи втрачають пильність, що може призвести до біди. 
  
За інформацією старшого інспектора відділення ДАІ та АТІ по обслуговуванню  м.Ужгорода майора міліції Олексія СПІВАКА, лише упродовж одного дня – понеділка 2 червня в обласному центрі було скоєно 15 дорожньо-транспортних пригод. Чотири з них сталися на вулиці Минайській, на аварійно небезпечному відтинку дороги від супермаркету “Сільпо” до магазину “Осетія”. На щастя, обійшлося лише побитими машинами, і ніхто з людей не постраждав. 
 
Найрезонансніша аварія сталася близько 15-ї години біля “Осетії”. Вантажівка “КамАЗ” із причепом виїжджала з бокової вулички Полонинської на центральну, Минайську. За кермом автопотяга, який належить Хустському цегельному заводу, перебував досвідчений водій з 28-річним стажем керування. Він посигналив зустрічним машинам, і ті з обох сторін зупинилися його пропустити. Але не всі...
 
 Рух автотранспорту на цій дорозі йде чотирма полосами, по дві з кожної сторони. “КамАЗ” перекрив усю 15-метрову дорогу. І от коли машини на трьох напрямках пригальмували, аби пропустити 13-метрову громаду, четвертою нісся на швидкості білий “Жигуль” сьомої моделі! За кермом автомобіля перебував недосвідчений водій – 22-річний мешканець Мукачева, котрий працює менеджером на одній з ужгородських фірм.  Вочевидь, хлопчина сподівався проскочити... Хоча незрозуміло, куди він гнав, адже попереду його очікував завжди людний пішохідний перехід, тож не­одмінно довелось би гальмувати.
 
 Найгірше, що водій вантажівки не зауважив білого легковика, котрий вискочив справа, позаяк, як пояснював опісля, дивився на той момент у лівий бік, аби не зачепити якоїсь з машин. Водія “сімки” (на щастя, в салоні не було пасажирів) порятувало те, що основний удар масивного бампера “КамАЗа” прийшовся на задні від водія дверцята. Вантажівка протаранила бік легковика, пошкодивши і свій передок. Молодий водій “Жигуля” дивом не постраждав.
 
 Тепер про головне. За словами майора Співака, формально правила дорожнього руху в даному випадку порушив водій вантажівки, перегородивши дорогу. Однак у моральному плані неправий водій легковика, адже він теж мав би зупинитися, пропускаючи, як і інші учасники руху, масивного “КамАЗа”. Інакше той просто б не виїхав з вузенької вулички на центральну. Усі учасники дорожнього руху, як відомо, повинні бути взаємоввічливими. Та ба, всі кудись спішать...
 
 Як казали  у таких випадках мудреці, не поспішай, бо встигнеш...
Іван ГРИЦАН
Категорія: Кримінал | Переглядів: 721 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Ріо-де-Жанейро крокодили заповзають у двори місцевих жителів
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Самые лучшие современные кроссовки вредны для ног
У Китаї виявили новий вірус СНІДу, що передається через кашель
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...