«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 01:55:07

Головна » 2008 » Червень » 5 » Ой, крадуть!



Ой, крадуть!
15:53:00
 
Як свідчить статистика, від злодія нині не застрахований ніхто. Обікрасти можуть і бізнесмена, і бабусю, котра збирала гроші “на смерть”. Головне для злодія – знати, що є що вкрасти. Уже й церкви та монастирі обкрадають.
 
Днями із заявою в міліцію Ужгорода звернулася медсестра обласного онкодиспансеру. Жінка поскаржилася про те, що з кухні зникла її сумка, в якій були гроші в сумі 30 гривень, золотий ланцюжок, документи і кредитна банківська карточка.
 
З гаража іншої мешканки Ужгорода злодії, виламавши дошки, поцупили два балони на газову установку, газовий редуктор, чавунні батареї опалення та дві алюмінієві каністри. Мабуть, все пішло за копійки на металобрухт...
 
25-річна ужгородка залишила без нагляду  на хвильку вечірньої пори у дворі будинку за місцем проживання дитячу коляску. Цим і скористався крадій, поцупивши два дорогі мобільні телефони.
 
73-річна пенсіонерка з обласного центру після візиту невідомих зловмисників недорахувалася в хаті 10 найменувань золотих виробів, а її 60-річна колега по нещастю – 6600 гривень. Ще більше потерпіла пенсіонерка з с.Коритняни неподалік Ужгорода,  з хати якої зникло 1800 доларів, 800 євро та 500 гривень. А 14-річний замурзяка з Великого Березного поцупив “мобілку” від 21-річної відпочиваючої на березі Ужа...  
 
Жертвою зухвалої крадіжки став 22-річний ужгородець, від котрого на початку травня з подвір’я невідомі злодійчуки поцупили велосипед марки “Форт”. Працівники карного розшуку вирахували й затримали зловмисників: 19-річних місцевих жителів Олександра та Вікторію.
 
Попався і злодійчук, котрий нічної пори викрав від жителя с. Стричава, що на Великоберезнянщині, з хліва трьохмісячне козеня. Любителем дармового м’ясця виявився  24-річний житель с. Княгиня. Речовий доказ вилучено.
 
Важко сказати, що не змогли поділити між собою двоє братів: 42-річний та 45-річний, котрі проживають під одним дахом. Та старший  чомусь вирішив, що молодшому гроші ні до чого і поцупив від нього 1400 доларів та 2 тисячі гривень...
 
Збагатитися за рахунок ближнього вирішив і 45-річний житель с. Верхній Бистрий на Великоберезнянщині. Виїхавши в сусідній район, зловмисник забрався до будинку приватного підприємця, звідки поцупив дві бензопили, запчастини до трактора та 3 700 гривень. Загальна сума завданих збитків склала 13 тисяч гирвень. Про зухвалу крадіжку потерпілий одразу повідомив працівникам міліції. Під час проведення  пошукових заходів дільничні інспектори спільно з працівниками ДАІ  затримали автомобіль “Жигулі”, котрий перевозив крадені речі.
 

Як бачимо, значну частину крадіїв та вкраденого міліція знаходить. Однак роботу правоохоронцям суттєво утруднює... недолугість законодавства, котре підігрує самим злочинцям. Адже для того, щоб міліція порушила  кримінальну справу за крадіжку, потрібно, аби сума вкраденого сягала понад 700 гривень. Інакше на злодія очікує штраф і можливість красти далі....

Володимир ТИС

Категорія: Кримінал | Переглядів: 671 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Военные спасли мужчину, пролежавшего 14 дней под завалами на Гаити
МВФ вимагає в України підвищити ціни на газ для населення на 75%
До 2100 року Земля нагріється більше, ніж передбачає Копенгагенська угода
Сердце способно регенерировать клетки
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...