«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 06:29:26

Головна » 2008 » Червень » 6 » В Ужгороді пройде міжнародна конференція



В Ужгороді пройде міжнародна конференція
12:11:01
Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді та Центр оборонних досліджень Швеції за підтримки Міністерства закордонних справ Швеції ініціюють проведення міжнародної конференції в Ужгороді 11-12 червня 2008 р. «Карпатський регіон та його роль в забезпеченні безпеки і співробітництва в Європі».
 
Не випадково місцем проведення конференції обрано саме Закарпаття – мальовничий куточок Європи, де збігаються кордони не тільки культур, націй та цивілізацій, але і відбувається процес активного формування території європейського гуманітарного простору безпеки, стабільності та співробітництва, відпрацювання механізмів інтенсифікації інтеграційних процесів України і Європейського Союзу.
 
До обговорення залучені провідні експерти інститутів стратегічних досліджень Швеції, України, Польщі, Угорщини, Словаччини та Росії, зокрема, Центру оборонних досліджень Швеції, Національного інституту стратегічних досліджень, Інституту стратегічних досліджень (Польща), Російського Інституту стратегічних досліджень, Центру енергетичної політики Інституту Європи Академії Наук Росії, Інституту стратегічних та оборонних досліджень ім. Міклоша Зріні та Центрально-європейського університету, (Угорщина), Дослідницького центру Словацької асоціації зовнішньої політики. Українську позицію також представлять експерти Національної академії державного управління при Президентові України, Інституту зовнішньої політики Дипломатичної Академії Міністерства закордонних справ України, Українського центру економічних і політичних досліджень ім. О. Разумкова, Національного Центру з питань євроатлантичної інтеграції України, Атлантичної Ради України. Окремі проблемні питання щодо безпеки кордонів висвітлять представники Європейської Комісії в Україні, Регіонального Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Міністерства внутрішніх справ Словацької Республіки, Посольства України в Словацькій Республіці, Відділу міграційної служби у Закарпатській області Державного комітету України у справах національностей та релігій.
 
Крім того до дискусії залучені і інші фахівці Фундації Джеймстаун, науковці Ужгородського національного та Закарпатського державного університетів, представники Державної митної та прикордонної служб України, МЗС України, Генеральних консульств України в м. Ніредьгаза та Пряшів, Генеральні консули Угорщини та Словаччини в м. Ужгороді. В роботі конференції також візьмуть участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування, депутати Закарпатської обласної ради, неурядових громадських організацій, ЗМІ та інші.
Категорія: Ужгород | Переглядів: 948 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Ученые выяснили, что склонность к азартным играм передается по наследству
В сибирских школах будут преподавать китайский язык
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...