«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Червень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 01.05.2024, 12:26:56

Головна » 2008 » Червень » 26 » Ющенко отримав найбільшу дозу діоксину в світі



Ющенко отримав найбільшу дозу діоксину в світі
09:24:13

 

 

 

Об'єктивно Президент України зараз здоровий і може повністю виконувати всі свої обов'язки. Про це в інтерв'ю 5 каналу в середу увечері заявив особистий лікар Президента України, заступник керівника Державного управління справами України Ростислав Валіхновський.

  

Відповідаючи на запитання журналіста, коли можна буде говорити про остаточне одужання Президента, Валіхновський сказав, що «можна сказати, що остаточне одужання - це стан, коли ми говоримо про відсутність видової кількості діоксину на молекулярному рівні концентрації в організмі Президента. Але це ще вимагатиме деякого часу. Оскільки той механізм проти отруєння, який ми побачили, дуже ефективно зараз справляється з отрутою, яка присутня в організмі. Ми говоримо про те, що об'єктивно наш Президент зараз здоровий і може повністю виконувати всі свої обов'язки і високу відповідальність, яку на нього поклали як на Президента держави».

 

 Особистий лікар Президента підкреслює, що Президент України зміг вижити, отримавши найбільшу дозу діоксину в історії.

 

 «Я хотів додати, як лікар, як особистий лікар про ту сторону, про боротьбу з хворобою, оскільки це щоденний стан, я можу ще раз це підтвердити перед шановною аудиторією, що наш Президент проявив героїзм у боротьбі з хворобою. Особливо важким був перший рік, коли не тільки кожна година, а кожна мить була наповнена болем і тими переживаннями, які він, як сильна людина, не буде висловлювати. Але ми як лікарі, ми маємо право і обов'язок перед вами засвідчити, що наш Президент, отримавши найбільшу дозу діоксину в історії, пройшов через цей період. На цей час його стан, завдяки його генетиці і стану здоров'я, дарованого йому батьками і Богом, і тією роботою, яку провела команда лікарів, завдяки цьому він зараз знаходиться в хорошому стабільною стані і виконує свої обов'язки», - сказав він.

 

 Кажучи про отруєння Ющенка у 2004 році, особистий лікар Президента України нагадав, що Президент переніс 25 операцій і є «повністю весь склад документів, які підтверджують його отруєння», - передає «Інтерфакс-Україна».

  

Крім того, особистий лікар Президента привів приклад декількох відомих лабораторій, які провели аналізи і підтвердили отруєння кандидата в президенти України діоксином.

  

«Ми можемо пригадати, що Генеральна прокуратура України вибрала з найкращих лабораторій України, а це бельгійська, німецька і британська лабораторія, той рівень експертного класу, який підтвердив рівень діоксину в крові пацієнта (нинішнього Президента України Віктора Ющенка – ред.), а також ми можемо посилатися на Федеральну лабораторію Швейцарії, де весь час проводяться дослідження, постійні токсикологічні дослідження упродовж всього етапу і періоду лікування», - сказав Валіхновський.

  

Відповідаючи на запитання про активізацію заяв про те, що кандидат у президенти України Віктор Ющенко не був отруєний через швидкі чергові президентські вибори в країні і зв'язки політики з такими заявами, Валіхновський відповів: «Безумовно, і всі ці розмови дійсно виглядають нісенітно, тому що на тлі тієї наукової дискусії, яка триває в наукових колах, усі ці висловлювання виглядають чистісіньким безглуздям. І зараз, безумовно, ці питання абсолютно зняті, оскільки наукова дискусія підтвердила відкриття нового механізму. Дійсно застосовані нові методи молекулярної медицини. Дійсно, привернуті фахівці, які є Нобелівськими лауреатами, в загальну, міжнародну команду, яка провела дослідження, підтвердила діагноз і вилікувала, можемо так сказати, вилікувала нашого шановного Президента. Це питання наукової дискусії, медичної. Це продовжується і, безумовно, описується в інтернеті, в різних виданнях».

 

 «Наш Президент зараз здорова людина. Він повністю витримує навантаження, яке лягло на його плечі. Ми пам'ятаємо, як не так давно Віктор Андрійович літав на бойовому літаку. Лікарі до польоту і після вимірювали стан серцево-судинної системи - абсолютно здорова система, яка витримала ці перевантаження», - підкреслив особистий лікар Президента України.

 

 «Я вже не говорю про те, що Президент витримує фізичне навантаження на щоденній основі і витримує ті психологічні навантаження, які зараз вимушений (терпіти) через ті обставини, які є в нашій державі», - додав Валіхновський.

  

http://ua.for-ua.com

Категорія: Україна | Переглядів: 773 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Азаров скоротив понад 100 "зайвих" відомств при уряді
Ужгород: Намісник Богородичного Понтелеймонового Щегловського монастиря з Росії відвідав Ужгородську богословську академію
Читайте у черговому номері газети "НЕДІЛЯ": Інтерв’ю Роберта Бровді; щоденник Сергія Федаки; Спеціальний репортаж із села Лохово...
Сигарети збільшують ризик виникнення старечого недоумства
У Севастополі мітинг, присвячений Жовтневій революції, тривав менш ніж півгодини
Янукович заборонив нагороджувати Шевченківською премією твори про Голодомор
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...