«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 17:43:14

Головна » 2008 » Липень » 3 » Програвши гроші на ігрових автоматах, скоїли розбійний напад



Програвши гроші на ігрових автоматах, скоїли розбійний напад
12:45:21
Ігрові автомати, або як їх ще називають – “однорукі бандити” таки добряче затягують в пастку своїх жертв. Тим паче, що “присідають” на них в основному молоді люди з несформованою психікою. Втративши надурняк гроші, гравці часто йдуть на все, аби їх повернути. Саме так було і в цій виноградівській історії
 

Гепнули барменку по голові пляшкою

20-річна барменка одного з виноградівських кафе стала жертвою розбійницького нападу. До дівчини підійшли двоє молодиків, один з яких несподівано гепнув бідолашну пляшкою з-під пива по голові! Коли дівчина знепритомніла й опинилася на долівці, нападники забрали з каси всю виручку – 2500 гривень й кинулися до виходу.
 
Потерпілу було доставлено у Виноградівську ЦРЛ, де лікарі констатували у неї закриту черепно-мозкову травму, забійні рани голови. Медики зателефонували у чергову частину Виноградівського райвідділу міліції й розповіли про потерпілу. В лікарню прибули працівники карного розшуку, котрі й з’ясували деталі справи.
 
Постійних відвідувачів бару барменка добре пам’ятає, а от нападників бачила вперше. Ця деталь, ясна річ, ускладнила пошук зловмисників. Уважно вислухавши прикмети нападників, міліціонери вирішили передовсім перевірити тих, хто вже конфліктував із законом. За короткий відтинок часу крізь густе сито міліцейських перевірок пройшов чи не весь т.зв. спецконтингент, але кожен з підозрюваних мав алібі. Здавалося б, справа зайшла у глухий кут. Та правоохоронці відпрацьовували й інші версії, одна з яких невдовзі знайшла своє підтвердження.
 

Злочин через 50 гривень...

У приміщенні бару знаходилися ігрові автомати. Отже не виключено, припустили розшуківці, що напад могли скоїти ті, хто програв тут гроші. Перший заступник начальника райвідділу Янош Дорчинець дав доручення своїм підлеглим ретельно перевірити всіх, хто протягом останніх днів проводив час з “однорукими бандитами”. Під час відпрацювання у поле зору оперативників потрапили двоє місцевих мешканців: 19-річний Ярослав та 18-річний Роберт. Зібрані факти підтверджували, що саме ці двоє молодих людей причетні до розбійного нападу на бармена. Першого з нападників розшуковики застали вдома. Його спільника затримали на одій з вулиць міста. Зрозумівши, що не вдасться вийти сухим з води, Роберт зізнався у скоєному і розповів про напад, котрий вони скоїли з Ярославом.
 
Того фатального дня обидва приятелі вирішили “відірватися” на ігрових автоматах, сподіваюсь зірвати добрий куш. Однак програли 50 гривень і пішли з нічим. Грошей, звісно, було шкода, тож у голову й прийшла крамольна думка повернути програш будь-яким чином. Та ще й заробити! Оскільки бар працює і вночі, то зловмисники вирішили навідатися під ранок. Вичекавши мить, коли у закладі нікого не було, нападники зайшли у приміщення бару, де знаходилася сама барменка...
 

У затриманих вилучено частину суми – 824 гривні. Решту грошей молодики встигли розтринькати. З’ясувалося, що за парочкою тягнеться ще один злочин. Напередодні розбійного нападу хлопці поцупили від місцевого жителя мопед, котрий сховали. Тепер за обома злочинами порушено кримінальні справи, повідомляє майор міліції Іван Ладжун із ВЗГ УМВС. Розпочато слідство, котре повинно пролити світло на всі деталі цього дикого випадку.

Володимир ПАВЛЮХ

Категорія: Кримінал | Переглядів: 705 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Сеул пригрозив КНДР авіаударами
Стали відомі доходи сім'ї Віктора Януковича
Нелегальний тютюн затримали на шляху до Європи
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...