«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 18:06:23

Головна » 2008 » Липень » 17 » Утік з дому і пограбував бабусю



Утік з дому і пограбував бабусю
12:23:02
Днями до Ужгородського МВ УМВС звернулася молода жінка, яка повідомила, що чотири  дні тому, після сімейної сварки,  пішов з дому і не повернувся її 13-річний син Віталій. Усі ці дні мати сподівалася, що він повернеться, але  марно. Жінка пояснила, що вона виховувала сина у покірності та  любові, адже сім’я їхня глибоко віруюча.
 
Працівники Ужгородського МВ УМВС почали перевіряти підвали, горища будинків та інші місця, де б міг переховуватися підліток. Пошуки увінчалися успіхом через добу – підлітка було знайдено. Але пригоди Віталіка виявилися далеко не такими простими, як здається на перший погляд…
 
Працівники сектору карного розшуку Ужгородського МВ УМВС Іван Попович та Роман Стойка, здійснюючи ряд оперативно-пошукових заходів, звернули увагу на підозрілих неповнолітніх, які на новенькому моторолері каталися вулицями обласного центру і поводилися доволі зухвало. Коли до підлітків звернулися працівники міліції, діти зніяковіли. Стало зрозуміло, що розмова буде не простою. Уже у міськвідділі з’ясувалося, що новенький мопед куплено не за батьківські гроші, а за кошти 72-річної пенсіонерки, яку Віталій, за вказівкою 16-річного Артура з Чопа, пограбував днем раніше! Серед білого дня неповнолітній підійшов до жінки похилого віку і відкрито відібрав у неї сумочку, в якій знаходилися мобільний телефон, 3000 гривень, 200 доларів, 100 євро та документи. Коли хлопці були затримані, з усієї суми у них залишилося... всього 6 гривень та старенький мобільний телефон. За 2000 гривень  вони купили моторолер, а решту спустили на розваги.
 
 Віталій виховується у нормальній сім’ї, батьки якого мріяли, щоб він став справжнім чоловіком. Артура виховує мама, яка прикладає максимум зусиль, щоб хлопець мав все те, що мають ровесники. Але не так сталося...  
 
За фактом скоєння пограбунку порушено кримінальну справу, повідомляє майор Ужгородського міськвідділу міліції Людмила Талабішка.
 

Вражає у цій історії інше. Доки батьки та працівники міліції розшукували Віталія, той ночував на  горищі багатоповерхівки на вул. Легоцького. Дивує черствість мешканців будинку, які бачили дитину, котра ночує у під’їзді на ящиках, але ніхто з них не спромігся підняти слухавку і зателефонувати у міліцію. Де наша людяність?..

Володимир ТИС

Категорія: Кримінал | Переглядів: 727 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...