«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Липень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 18:06:22

Головна » 2008 » Липень » 24 » Гроші вкрав раніше судимий



Гроші вкрав раніше судимий
13:19:57
Минулого тижня обласні ЗМІ оприлюднили інформацію про скоєння зухвалої крадіжки з навчально-виховного комплексу обласного центру. І справді, до Ужгородського МВ УМВС звернулася керівник закладу, яка повідомила, що вранці, при­йшовши на роботу, побачила розбиті двері свого кабінету і, що найстрашніше, виявила зникнення 1035 гривень, які лежали у шухляді стола. Ці гроші, пояснювала заявниця, зібрали батьки на ремонт закладу.
 
Уже з перших хвилин розслідування цієї справи працівники сектору карного розшуку натрапили на слід ймовірного зловмисника. Зокрема, в їхнє поле зору потрапив раніше тричі судимий 25-річний Андрій, який працював у навчально-виховному закладі завгоспом (до речі, всього 6 днів). Зустрітися з ним правоохоронці того дня не змогли, бо з моменту крадіжки він на роботу не виходив, не було його ні вдома, ні у батьків дружини у Мукачеві. А зловмисник в цей час, як з’ясувалося пізніше, вирішив відсидітись, тож подався до знайомого у с.Гайдош, з яким щодня влаштовували гулянки. Більше того, для поїздок в Ужгород чоловіки брали тільки таксі. Під час одного з таких візитів до міста оперативники і затримали Андрія. З вкраденої суми у нього залишилося всього декілька гривень та зв’язка ключів, які поцупив з кабінету завідувачки.
 
На лаві підсудних Андрій побував за аналогічні крадіжки та зберігання холодної зброї. Звільнився у 2005 році і, здавалося б, став на шлях виправлення: одружився, у подружжя народилася дитина. Та, як кажуть у народі, скільки вовка не годуй… Відтворюючи події того вечора, правоохоронці з’ясували, що Андрій зі сторожем вирішили відзначити знайомство. Чарка за чаркою - і сторож заснув, а Андрій, здійснюючи ревізію закладу, став шукати, де і що погано лежить. А «погано», як виявляється, лежали гроші, які завідувачка безпечно залишила на ніч у шухляді.
 

По факту скоєння крадіжки порушено кримінальну справу. Наразі Андрій утримується в ізоляторі тимчасового тримання. За крадіжку «дитячих» грошей йому «світить» від чотирьох до шести років позбавлення волі, повідомила «НЕДІЛІ» Людмила Талабішка, старший інспектор ГРНГФ Ужгородського МВ УМВС.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 628 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...