«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 18:33:24

Головна » 2008 » Серпень » 7 » За скоєння розбійних нападів - 7 років тюрми



За скоєння розбійних нападів - 7 років тюрми
16:04:42

Історія, про яку йтиме мова, трапилася в Ужгороді. На чоловіка, котрий відпочивав у барі, напали на вулиці двоє бандитів, побили й пограбували. За короткий час - ще один аналогічний напад...

 
Перша жертва
 На вулиці вже зовсім стемнілося, та Богдан йти додому не поспішав. Цього вечора він вирішив трохи відпочити в одному з місцевих барів. За якийсь час у приміщення звеселяючого закладу навідалися двоє невідомих молодих людей, котрі замовили собі випивку й сіли неподалік. Обидва молодики про щось розмовляли, час від часу зиркаючи на Богдана. Відчувши в душі щось недобре, він вирішив іти додому. Розрахувавшись за замовлене, подався до виходу. Побачивши, що чоловік вийшов з кафе, один із компанії хутко підвівся і вийшов вслід за Богданом. За кілька хвилин поспішив до виходу і його приятель. Наздогнавши свою жертву, один із переслідувачів сильно вдарив його кулаком у потилицю. Від завданого потужного удару потерпілий звалився на землю, й нападники стали нещадно бити його. Коли той перестав пручатися, відтягнули його за ріг кафе і почали нишпорити у кишенях. Забрали гаманця із 450 гривнями та 75 доларами, мобільний телефон “Нокіа” та зникли у нічній темряві. Отямившись від пережитого шоку, потерпілий піднявся і подався у чергову частину Ужгородського міськвідділу УМВС, де розповів про зухвалий напад.
 
Друга жертва

А через чотири дні у тому ж районі невідомі скоїли напад на ужгородця Михайла, котрий повертався додому. Побили й забрали стільниковий телефон “Моторола” та кілька гривень. Потерпілий теж звернувся із заявою про напад у міліцію.

 
Як показали результати судово-медичної експертизи, в обох потерпілих були тілесні ушкодження середньої тяжкості. Для затримання невідомих поки що нападників було сформовано пошукову групу з числа досвідчених оперативників. Щодо скоєння розбоїв було висунуто кілька версій, котрі відпрацьовували розшуковики. Найперше стражі порядку вирішили перевірити т.зв. спецконтингент, проводили й розмови зі свідками, котрі могли щось чути чи бачити того вечора. Згодом у поле зору працівників карного розшуку потрапило двоє ужгородців: 22-річний Тарас та 27-річний Євген. Обидва підозрювані виявилися битими вовками, які пройшли тюремні “університети”. За скоєння цілого букету кримінально-карних діянь уже мали судимості.
 
При першій розмові з міліціонерами вони пробували виправдовуватися, але після кількох, здавалося б, простих запитань замовкли на півслові. Обидва так і не змогли пояснити, де вони знаходилися у час скоєння злочину. Зате знайшлися свідки, котрі купили в одного з розбійників відібрані “мобілки”. Зрозумівши, що вийти сухими з води не вдасться, затримані стали розповідати про свої “геройства”.
 
Після завершення слідства справу розглянув Ужгородський міськрайонний суд. Обох розбійників засуджено на 7 років і три місяці ув’язення кожного. Ухвалою Закарпатського апеляційного суду вирок залишено без змін.

Іван ГРИЦАН

Категорія: Кримінал | Переглядів: 626 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...