«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 16:33:17

Головна » 2008 » Серпень » 7 » Губернатор у гніві



Губернатор у гніві
16:09:29
Голова ОДА Олег Гаваші  заперечує інформацію Миколи Томенка про припинення у постраждалих районах відновлювальних робіт відразу після від’їзду Президента
 
«Можна було б, звичайно, залишити поза увагою чергову заяву від пана Томенка, якби не йшлося про такі серйозні речі і про людей, які, ризикуючи своїм життям, рятували закарпатців і зараз працюють, не знаючи сну і відпочинку», - підкреслюється в повідомленні управління інформації ОДА для УНІАН.
 
За словами Олега Гаваші, саме БЮТ – політичну силу, яка зараз при владі, представляють народні депутати М.Томенко і Олександр Кеменяш, і «де вони були, коли уряд не виділяв кошти для Закарпаття». «А чи бачили мешканці потерпілих міст і сіл цих панів, коли Закарпаття заливала вода і треба було рятувати і захищати людей? Ні тоді, ні пізніше цих нардепів там не бачили. Зате вони приїхали зараз, коли все минулось», - сказав губернатор.
 
На жаль, підкреслив чільник краю, «біда, що спіткала українців, все більше стає розмінною монетою в політичних іграх нечистих на руку політиків». «Вони вміють говорити і обіцяти. Але що залишається за фасадом цих гарних слів? На превеликий жаль, чистої води піар…», - зазначив він.
 
Нагадаємо читачам «НЕДІЛІ», що М.Томенко заявив про те, що 5 серпня на Закарпатті відразу після від’їзду Віктора Ющенка припинилися усі активні відновлювальні роботи.
 
У зв’язку з цим він підкреслив, що «необхідно припинити циркові вистави, коли за годину після від’їзду Президента Віктора Ющенка з постраждалих територій зникають представники МНС, будівельники та транспортники, залишивши після себе дві зариті труби в річці та капсулу - фундамент майбутнього будинку».
 
Микола Томенко каже, що, перебуваючи в селі Ясіня Рахівського району, не побачив проведення жодних відновлювальних робіт. «Велике здивування у нас та у мешканців села викликав той факт, що після від’їзду Президента сотні працівників МНС, транспорту та будівельники на наступний день зникли. Можливо, вони поїхали за Президентом в іншу область?», - сказав народний депутат.
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 570 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...