«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 17:33:36

Головна » 2008 » Серпень » 16 » «Лідер року-2008» на Березнянщині



«Лідер року-2008» на Березнянщині
11:45:30

 
На початку наступного року в Ужгороді нагороджуватимуть лауреатів щорічного рейтингу газети «Неділя» - «Лідер року-2008». Експертна рада, до якої входять 17 провідних журналістів області, визначають першу «десятку» кожної номінації. Цими вихідними вони відвідали Великоберезнянський район на запрошення т. в. обов’язки голови РДА Мирослави Каламуняк.

Уперше рейтинг «Лідер року» був проведений в лютому 2003 року за підтримки газети «Закарпатські оголошення». Появу його багато хто сприйняв упереджено та дуже скептично. Не вірилося, що цілковитим новачкам в організації та проведенні подібних заходів вдасться не тільки довести справу до логічного завершення, але й зробити все так, що «Лідер року» став важливою подією в суспільному житті закарпатців. Став цілком заслужено і закономірно. Зараз мало хто зізнається, що насправді не вірив в успіх проекту, що із сарказмом читав інформацію про перших переможців, з іронією бажав програмі «довгого життя».  

Безумовно, журналісти поставили перед собою вельми благородну мету – піднести на щабель визнання кращих з поміж достойніших. Кращі підприємства краю, фінансові установи, туристичні фірми, навчальні, медичні, оздоровчі заклади, засоби масової інформації і, звісно ж, люди – ті, хто має серйозний вплив на громадсько-політичне життя області.  Списки учасників рейтингу формуються за результатами проведеного опитування та анкетування, а вже переможців визначають члени Експертної Ради. Варто зазначити, що голосування відбувається у два етапи, тож експерти, визначаючи професійні і громадські досягнення кандидатів на перемогу, мають чудову можливість відслідкувати їхню діяльність, а відтак, підтвердити чи змінити свою точку зору.

За словами редактора телеканалу «Тиса-1», члена Експертної Ради Тетяни Вашаргелі, неординарність рейтингу «Лідер року» полягає в тому, що він вказує на певні тенденції громадсько-політичного життя нашого регіону. Ситуація ж, коли у номінації «Політичний діяч року» переміг саме громадський діяч, свідчить не про відсутність лідерів, а про різноманітність поглядів експертів.

Експерти згодні з тим, що в списках кандидатів в лауреати досить часто з’являються так звані «суперечливі» номінанти: ті, чиї досягнення, м’яко кажучи, мають «не першу свіжість», але успішність і популярність яких є незаперечними, ті, хто не може похвалитися якісним проривом у своїй діяльності, але хто кілька років поспіль демонструє стабільність і впевненість. Утім, нічого страшного в цьому нема: рейтинг уже показав, що для одних лауреатство в проекті стає ще одним підтвердженням вже сталого визнання, для інших - початком нового етапу кар’єрного сходження.

Детальніше про перебування Експертної Ради на Великоберезнянщині читайте у №34 газети «НЕДІЛЯ» на наступному тижні.

 

Інф. газета «Екстра Закарпаття»
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 698 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...