«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 19.05.2024, 07:53:08

Головна » 2008 » Серпень » 23 » Односторонній рух. Паперовий



Односторонній рух. Паперовий
10:11:55

Обіцяні нововведення в центрі Ужгорода так і не запрацювали

 

Центр Ужгорода вирішили звільнити від перевантаження автотранспортом – вже два тижні, як ввели односторонній рух. Планувалося, що рух автомобілів буде здійснюватися лише у напрямку з Поштової площі до площі Корятовича. У зворотному напрямку можна буде дістатися вулицею Фединця. Односторонній рух ввели також через пл. Жупанатську до пл. Корятовича. «Таким чином ми замикаємо два кільця з одностороннім рухом. Це дасть можливість уникнути заторів у центрі міста», – каже заступник міського голови Ужгорода Володимир Бобков.

 

З понеділка минулого тижня односторонній рух мав вже бути введений в дію, але на заваді став ринок, розташований на вулиці Фединця. Керівництво Ужгорода вважає, що торгівля ведеться несанкціонованої - це елементарне «захоплення території». Продавці з ринку вважають протилежне - вони мають законне право там торгувати. Справа затяглася в судах, тою проблему так і не вирішили. Ринок залишився в центрі міста. Тож односторонній рух наче і є, і наче його нема. Адже попри всі постанови міської влади жоден водій не буде переїжджати людей. А нові умови створили лише аварійні ситуації.
 

Керівництво мерії залучило до цієї справи місцеве ДАІ - і рух регулюватимуть, і підтвердять законність рішення міськради. На ініціативу правоохоронці відгукнулись охоче – вони притримуються такої ж думки стосовно руху в центрі міста. «Одна з головних причин, що заважає повністю реалізувати наші наміри – це не вирішені питання щодо функціонування ринку на вулиці Фединця», - запевняє начальник відділу організацій дорожнього руху управління УДАІ на Закарпатті Олександр Ковальчук.

Натомість міська влада не задоволена тим фактом, що працівників ДАІ майже ніколи нема на новому місці для регуляції безпеки руху. «Як вони можуть щось знати, якщо їх там нема», - заявляє В.Бобков.
 
Пан Ковальчук запевняє, що працівники ДАІ не можуть бути весь час на одному місці - у зв’язку з обмеженою кількістю інспекторів. «Чітко прив’язати один екіпаж до Корятовича-Фединця – неможливо», - стверджує він. За його словами, денна зміна ДАІшників складає 3 екіпажі, нічна – 2, а це по 4-6 чоловік. «Хтось з «сутки», хтось з відпусток, хтось з лікарняного і повірте, з трьома екіпажами перекрити все місто неможливо», - запевняє начальник відділу організацій дорожнього руху. Проте обіцяє, що на порушників накладатимуть штрафи. У той же час водій таксі Михайло скаржиться, що не порушувати новий порядок проїзду не можливо. «Там люди як були, так і залишаються. Як тепер там їхати?», - питає в мерії і ДАІ.
 
Денис ФАЗЕКАШ, газета «НЕДІЛЯ»
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 666 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Кабмін хоче самостійно визначати розміри соціальних виплат
Закарпаття — лідер в Україні за темпами зростання промислової продукції
Минулоріч 36-ти збитковим підприємствам від’ємне значення об’єкта оподаткування зменшено на 75,5 млн. грн.
Закарпатських журналістів запрошують позмагатися за 2 премії — імені Михайла Бабидорича та Василя Гренджі-Донського
Рівненські депутати не захотіли робити Бандеру почесним громадянином
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...