«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 15:59:27

Головна » 2008 » Серпень » 31 » Кримінальні новини



Кримінальні новини
08:39:25

Дядько з кийком

Не знати, для чого знадобився півметровий телескопічний металевий кийок 48-річному уродженцеві села Загаття Іршавського району, проте, як встановили працівники міліції, гість обласного центру незаконно зберігав цю холодну зброю пiд бетонною плитою гуртожитку на вул.Унiверситетськiй в Ужгороді. Кийок довжиною 53 см. вилучено.

 

«Будівельні» злодії

В міліцію звернулась директор одного з дочірніх підприємств, мешканка м.Ужгород. Жінка поскаржилася, що з її новобудови в селі Минай невідомими особами викрадено газовий котел та газовий лiчильник. Також надійшла заява директора одного з приватних товариств про те, що вночі невiдомi особи демонтували навiс над торговими павiльйонами в селі Малі Сельменцi на Ужгородщині та викрали 20 листiв прозорого пластикового шиферу. Злодіїв та вкрадене розшукують.

 

Різався бритвою

Нічної пори в с.Минай неподалік Ужгорода за своїм мiсцем проживання 46-річний мешканець при спробi суїциду нанiс собi лезом для голiння поранення шиї та нижньої щелепи. Потерпілий був госпіталізований в міську лікарню.

 

Міни в полі

У полi бiля с.Циганiвцi Ужгородського району на вiдстанi одного кілометра вiд села тамтешній лiсник виявив 2 протитанковi мiни часiв війни, покриті корозiєю. На мiсцi знахiдки до приїзду саперів було виставлено охорону з числа працiвникiв міліції.

 

Бабуся повісилася

У селі Тур’я Поляна на Перечинщині на присадибнiй дiлянцi мiсцева мешканка виявила труп своєї 76-річної бабусi, яка покiнчила життя самогубством через повiшення. При зовнiшньому оглядi ознак насильницької смертi не виявлено.

 

Хлопчаки крали трос

Нічної пори в міліцію Великоберезнянщини надiйшло повiдомлення вiд невiдомої особи про те, що на шляху мiж селами Кострино-Жорнава невiдомi особи скоюють крадiжку огороджувального троса, що розмiщений на обочинi дороги. Працівники міліції, переслідуючи зловмисників, зупинили у смт. Березний для перевiрки автомобіль «JАС» пiд керуванням 18-річного мешканця Ужгорода з пасажирами-однолітками, якi перевозили близько 30-35 метрів огороджувального троса. Автомобіль з вантажем доставлено у райвідділ міліції.

Напився і впав

Каретою «швидкої допомоги» у Мукачівську ЦРЛ з дiагнозом: важка вiдкрита черепно-мозкова травма, забiй головного мозку, вдавлений перелом потиличної кiстки, мозкова кома доставлено 60-річного мешканця с.Кольчино. З’ясувалося, що чоловік травмувався при падiннi у канаву в селі, знаходячись в станi алкогольного сп’янiння.

Шкода кроликів

У Воловецький райвідділ міліції звернувся місцевий пенсіонер. Дідусь поскаржився, що з його дачного будинку в смт.Воловець шляхом злому клiток кролятника викрадено трьох кроликiв. Любителя чужої кролятини розшукує міліція.

Категорія: Кримінал | Переглядів: 968 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...