«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 21.05.2024, 00:11:31

Головна » 2008 » Вересень » 4 » Кримінальні новини



Кримінальні новини
08:15:29

Крадуть все...

 

В міліцію звернулась директор одного з дочірніх підприємств, мешканка м.Ужгород. Жінка поскаржилася, що з її новобудови в селі Минай невідомими особами викрадено газовий котел та газовий лiчильник.

Також надiйшла заява директора одного з приватних товариств про те, що вночі невiдомi особи демонтували навiс над торговими павiльйонами в селі Малі Сельменцi на Ужгородщині та викрали 20 листiв прозорого пластикового шиферу. Злодіїв та вкрадене розшукують.

А в лінійний відділок міліції на станції Мукачево надiйшло повiдомлення про те, що на станцiї Баркасово крадуть залiзничну колію. Виїздом слідчо-оперативної групи на мiсце подiї близько 17-ї години на недiючiй колiї було виявлено мiкроавтобус «Фольксваген», який належить 48-річному мешканцю Мукачева. В автомобілі було складено 5 шматків рейок довжиною 1 метр кожна, кисневий та газовий балони, шланги до них, iнструменти.

 

Водій з місця пригоди зник

 

В Ужгородську міську клінічну лікарню «швидка» доставила з переломом ноги 27-річного жителя обласного центру. Потерпілий повідомив, що тілесні ушкодження отримав внаслідок наїзду на нього невстановленого авто. Водій транспортного засобу навіть не зупинився, щоб поцікавитися, у якому стані його жертва, а поспішив відразу покинути місце пригоди. Працівники міліції згодом знайшли утікача. Ним виявився директор одного із ТОВ Ужгорода. Його автомобіль нині перебуває на штрафному майданчику.

 

Поки господарів не було...

 

Вочевидь, зловмисники, котрі, скориставшись двогодинною відсутністю господарів одного з помешкань у с.Лалово Мукачівського району, попередньо слідкували за цією оселею. Бо за цей короткий відтинок часу зуміли не лише зламати вхідні двері, але й знайти цінні речі. Зокрема, злодії поцупили з помешкання відеокамеру, 3600 гривень та усі золоті і срібні прикраси. Потерпілі власники звернулися по допомогу у міліцію. Крадіїв розшукують.

 

«Жигулі» наїхали на бетонний шлагбаум

 

Ця дорожньо-транспортна пригода трапилася в обідню пору у селищі Солотвино на Тячівщині. Водій автомобіля ВАЗ-2101, 57-річний житель Чернівецької області, не впорався з керуванням свого авто і наїхав на бетонний шлагбаум. Внаслідок аварії пасажирка легковика, громадянка Росії, отримала поранення грудної клітки і в шоковому стані була госпіталізована. Автомобіль знаходиться на штрафному майданчику.

 

Упав у канаву

 

Скільки нещасть приносить нашим родинам оковита. Ось і недавно “швидка” доставила у тяжкому стані в лікарню 60-річного жителя одного із сіл Мукачівського району. Чоловік, будучи напідпитку упав у канаву. Внаслідок падіння він отримав відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та вдавлений перелом потиличної кістки. За його життя борються медики.

 

Злодія затримали

 

Ще на початку серпня один із жителів Тячева проник в будинок свого земляка. Непрошений гість поцупив звідти телевізор, відеокамеру, фотоапарат, дорогий годинник, ключі від автомобіля та чимало парфумів. Загалом сума збитків сягнула близько 11 тисяч гривень. Потерпілий власник звернувся по допомогу до працівників районної міліції. Згодом правоохоронці затримали крадія, а речові докази вилучили.

 

Газета «ЕКСТРА»
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 677 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...