«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Вересень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 22:55:37

Головна » 2008 » Вересень » 17 » Що і де готові купити жінки?



Що і де готові купити жінки?
21:00:40
Скільки коштує нерухомість у вашій області? А у ваших сусідів? Ми зібрали всю інформацію про ринок вторинного житла у різних регіонах України, попросили проаналізувати ситуацію спеціалістів галузі. Для наочності ще й склали карту вартості квартир – давайте разом подивимося, що відбувається із житлом у сусідів і в усій Україні загалом.
 
Результати такого дослідження ви можете побачити, коли прочитаєте вересневий випуск журналу «Контракти за місяць», що наступного тижня виходить у партнерстві з газетою «НЕДІЛЯ».
 
Переконайтесь разом із нами: між областями вимальовується справжнє змагання за те, щоби заманити до себе крупних інвесторів. Що ж треба зробити, аби привернути до себе увагу вітчизняного та зарубіжного капіталу? Принаймні, рейтинг інвестиційної привабливості регіонів України вже вималювався, і його можна побачити у черговому журналі.
 
Навчитися прийомам боротьби з крупними конкурентами, які демпінгують цінами на вашому ринку, можна у нашій «Маркетинговій лабораторії». Спеціалісти описують яскраві приклади, коли невеликий бізнес не лише утримувався на плаву, але й випереджав потужного суперника, дають кілька актуальних і корисних порад.
 
Тільки не треба казати, що ви ніколи не спокушалися пограти в котрусь із лотерей або хоча б не мріяли зірвати мільйонний джекпот. Насправді, за статистикою, кожен третій українець принаймні раз на рік грає в лотерею, а разом протягом року ми витрачаємо на це ні багато ні мало, а $87 млн! Куди ж потрапляють ці мільйони, і чи вигідно займатися лотерейним бізнесом – читайте у публікації «Український лототрон».
 
Що треба знати і на що особливо звертати увагу, підписуючи договір медичного страхування, як отримати максимум віддачі та вигоди з нього, досліджували наші автори. Вони із задоволенням діляться досвідом з вами.
 
А от любителям поекспериментувати пропонується ... «жіноча несподіваність». Це своєрідний майстер-клас нестандартних продажів. Чому, наприклад, вигідно продавати сукні у меблевому магазині, а косметику у фотоательє? Спитайте у жінок-покупців і ви зрозумієте, що таке імпульсна покупка. Чого хоче, що і де готова купити жінка – про це варто замислитися, тому що висновки із відповідей на ці запитання виявляються часом не тільки несподіваними та цікавими, але й дуже корисними для бізнесу. Ми бачили, що вийшло у тих, хто спробував зіграти на несподіваності. Вражає.
 
Удачі всім у житті та в бізнесі! І не пропустіть №39 газети «НЕДІЛЯ»
 
Ірина САДОВА, редактор проекту «Контракти за місяць»

 

      

 

 

 

Категорія: Суспільство | Переглядів: 701 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...