«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 18:06:12

Головна » 2008 » Жовтень » 30 » Естонія йде на Закарпаття



Естонія йде на Закарпаття
23:21:43

Область з робочою поїздкою відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні

 

 
29 жовтня, відбулася офіційна зустріч голови облдержадміністрації Олега Гаваші з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Яаном Хейном. Йшлося насамперед про налагодження партнерських та ділових взаємовідносин між нашим краєм та балтійською країною.
 
На сьогодні в області працює п’ять україно-естонських підприємств, які інвестували в економіку краю понад півтора мільйона доларів. Це в основному підприємства переробної галузі. В ході зустрічі йшлося про налагодження співпраці і в інших галузях економіки, зокрема туристичній.
 
Спільною рисою Закарпаття та Естонії Яан Хейн назвав туристичний потенціал. "Наша країна за кількістю населення трохи більша за ваш край. Окрім традиційних галузей промисловості, останніми роками ми успішно розвиваємо й туристичну галузь. Лише за минулий рік Естонію відвідало більше шести мільйонів туристів. Побувавши на Закарпатті, оглянувши ваші чудові краєвиди, можу констатувати, що і ваша область за рахунок туризму  може  отримувати значні надходження до бюджету", – констатував Яан Хейн.  Посол Естонської Республіки зазначив, що на сьогодні естонські компанії вже мають успішний досвід з будівництва туристичних об’єктів у Західній Україні.
 
– У зв’язку із проведенням Євро-2012 в Україні з’явиться  потреба у розбудові туристичної інфраструктури, тому ми можемо запропонувати власні проекти, які зацікавлять і вашу область, – вважає Яан Хейн.
 
У свою чергу голова облдержадміністрації Олег Гаваші зазначив, що область зацікавлена в естонських інвестиціях. "Ми можемо запропонувати для естонського бізнесу кілька потужних інвестиційних проектів, що стосуються розвитку гірськолижного туризму краю. Також чимало є  пропозицій, які стосуються і розбудови готельної інфраструктури Закарпаття", – повідомив керівник краю. Також Олег Гаваші запропонував пану послу в майбутньому організувати зустріч ділових кіл Закарпаття та Естонії, зацікавлених у налагодженні співпраці в туристичній галузі, повідомляє управління інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 646 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...