«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 17:33:42

Головна » 2008 » Жовтень » 30 » Брати «ведмежатників» допоміг «Беркут»



Брати «ведмежатників» допоміг «Беркут»
14:06:38

Ця кримінальна історія, що трапилася нещодавно на одному з приватних підприємств обласного центру, розпочалася з того, що один з працівників фірми, прийшовши вранці на роботу, зауважив сліди перебування непроханих гостей...

Робітник доповів про це своєму шефу. Під час огляду приміщення фірми з’ясувалося: із сейфа зникла велика сума грошей. Не гаючи часу, потерпілий подався в Ужгородський міськвідділ УМВС.
 
Слідчо-оперативна група, котра прибула на місце події, одразу ж приступила до звичної роботи. Все вказувало на те, що злочин скоїли досвідчені «ведмежатники», які після свого візиту не залишили жодних слідів. Такі випадки у міліцейській практиці не поодинокі, розповідає майор міліції Іван ЛАДЖУН із ВЗГ УМВС. Тому стражі порядку вирішили передовсім перевірити осіб, котрі спеціалізувалися на крадіжках із сейфів. Для пошуку зухвалих «ведмежатників» була створена посилена група з числа досвідчених оперативників. Дії підлеглих координував перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Володимир Огняник. Врешті-решт співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що вночі злодії мають намір знову навідатися на фірму, щоб «бомбанути» сейф з грішми. До їхнього візиту працівники міліції вирішили належно підготуватися. Оперативники припускали, що шукачі грошей можуть бути озброєні, тож для затримання «ведмежатників» залучили й бійців спецпідрозділу «Беркут».
 
Розбившись на дві групи, правоохоронці влаштували засідку неподалік фірми. Коли годинник пробив третю ночі, у пітьмі з’явилися три постаті. Зірвавши «фомкою» навісний замок, нічні гості проникли всередину приміщення. А коли за якийсь час повернулися, пролунала команда: «Стояти! Міліція!» Від несподіванки всі троє на якийсь час заклякли. Далі, оговтавшись, щодуху кинулися навтьоки. Двох втікачів вдалося затримати одразу. Третій намагався вчинити опір правоохоронцям, але кілька прийомів рукопашного бою - і зухвалець вже лежав скрученим на землі. Під час огляду у них вилучили стільниковий телефон, поцуплений на фірмі. У зловмисників також вилучили рукавиці, маски, «фомку», «кусачки» та інший злодійський реманент. Затримані крадії виявилися мешканцями Ужгорода: 29-річний Павло, 34-річний Олександр та 18-річний Сергій.
 

- За фактами крадіжок порушено кримінальну справу. Наразі затриманому злодійському тріо вже доведено шість епізодів крадіжок, – розповідає перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир ОГНЯНИК. – Однак ми не виключаємо, що крадіжок може бути значно більше, так само, як і самих злодіїв. Сума завданих ними збитків вимірюється багатьма нулями. Наразі перевіряємо їх на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

 
Володимир ТИС, газета «НЕДІЛЯ»
 
 
Категорія: Ужгород | Переглядів: 600 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...