«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 19.05.2024, 08:16:12

Головна » 2008 » Жовтень » 31 » Топ-13 мерців, які заробляють найбільше



Топ-13 мерців, які заробляють найбільше
11:26:04

Мертві заробляють іноді більше, ніж живі, пише впливове американське видання «Forbes»

 

Напереродні дня усіх святих Хеллоувіну, журнал склав рейтинг 13 мерців, які заробляють і сьогодні найбільше. Сукупний дохід покійників за останні 12 місяців видання оцінило у $194 мільони.

 

Другий рік поспіль цей список очолює король рок-н-ролу Елвіс Преслі. Продаж ліцензій на шоу в назвах яких є «Елвіс» та різноманітних речей з королем рок-н-ролу, відвідини помістя Грейсленд, яке належало Преслі, призвело до того, що покійний співак заробив цього року $52 мільйони. Це більше, ніж заробили за минулий рік такі сучасні зірки як Джастін Тімберлейк (44 мільйони доларів) та Мадонна (на 4 мільйони менше).

Художник-творець знаменитого пса Снупі Чарльз Шульц «подарував» своїм близьким торік $33 мільйони і опинився на другому місці. «Джокер» Хіт Леджер дебютував у цьому списку і одразу опинився на третьому місці. Завдяки фільмові «Темний лицар», Леджер, який помер рік тому від передозування ліками, заробив 20 мільйонів доларів.

 

Альберт Енштейн і гадки не мав, що зможе заробляти гроші роблячи дітей розумнішими.

Але діснеївська компанія Baby Einstein, яка готує для дітлахів розвиваючі фільми,  а також використання іменті Енштейна в інших брендах, роблять науковця постійним учасником цього списку «Forbes». Ейнштейн на четвертому місці з заробітком у 18 мільйонів доларів.

На три мільйони менше вдалось «отримати» телепродюсеру Аарону Спеллінгу. Ще на три мільйони менше заробили на імені та роботах найпопулярнішого дитячого письменника у США Теодора Гайзела, автора The Cat in the Hat та ін.

 

Гонорари від посмертних продажів дисків культового музиканта Джона Леннона (сьоме місце) і робіт батька поп-арту Енди Уорхолла склали відповідно $9 і $8 мільйонів (восьме місце). Актриса Мерилін Монро - єдина жінка у списку мерців, які заробляють найбільше після своєї смерті. Її дохід за минулий рік становить 6.5 мільйони доларів. На десятому місці у рейтингу журналу - актор Стів МакКвін. Його заробіток становить 6 мільйонів доларів.

 

Актор Пол Ньюман, який нещодавно помер, дебютував у цьому рейтингу разом з Хітом Леджером. З $5 мільйонів доларів він на 11 місці. Його колега Джеймс Дін (помер в автокатастрофі) заробив стільки ж через активне використання його імені та образу в рекламі одягу. Замикає рейтинг співак Марвін Гей, який помер у сімейній сварці від руки батька за день до свого 45-ліття.

 

Варто зауважити, що і в минулому році аналогічний спиок очолив Елвіс Преслі. У рейтингу за 2007 рік друге місце посідав Джон Леннон, а на третьому був Чарльз Шульц.

Аналогічний рейтинг Forbes публікує впродовж кількох років. У ньому враховані прибутки від назв покійних знаменитостей від 5 мільйонів доларів і більше.

 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 658 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Кабмін хоче самостійно визначати розміри соціальних виплат
Закарпаття — лідер в Україні за темпами зростання промислової продукції
Минулоріч 36-ти збитковим підприємствам від’ємне значення об’єкта оподаткування зменшено на 75,5 млн. грн.
Закарпатських журналістів запрошують позмагатися за 2 премії — імені Михайла Бабидорича та Василя Гренджі-Донського
Рівненські депутати не захотіли робити Бандеру почесним громадянином
Податкові зобов’язання за грудень необхідно сплатити не пізніше 28 січня
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...