«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 21:21:20

Головна » 2008 » Листопан » 7 » ВАШ ГОРОСКОП НА 10-16 листопада



ВАШ ГОРОСКОП НА 10-16 листопада
13:42:32
Цього тижня (10 - 16 листопада) ви настроєні оптимістично і готові до будь-якого несподіваного повороту подій. Зростає ваша інтуїція і прозорливість. Зав’язуються нові дружні зв’язки, ви відчуваєте заступництво і допомогу друзів. Інтерес до незвичайних галузей знань, гарні можливості для вдалих поїздок і відряджень, приємної і захоплюючої подорожі. Прибуток від корпоративного бізнесу. Вірогідне несподіване просування в кар’єрі, підвищення оплати, успіхи у роботі.

 

ОВЕН. У цей час вас будуть хвилювати питання поліпшення свого матеріального становища. Головним чином, ви замислитеся над тим, за рахунок чого це можна зробити. Почнете пошук нових джерел прибутку, прихованих ресурсів, можливо, доведеться скоротити статті витрат. У вас є шанс отримати відчутну підтримку, в тому числі й фінансову, від партнерів у бізнесі або від свого партнера у шлюбі. У зв’язку з цим зміняться і ваші плани на найближче майбутнє. Не розраховуйте на дружні зв’язки.

 

ТЕЛЕЦЬ. Ви стали помітні в суспільстві та популярні. Своєю поведінкою викликаєте прихильність до себе і симпатію інших людей. Навіть якщо ваша посада не найважливіша, то все одно, в своєму колективі ви будете користуватися повагою, мати авторитет і бути прикладом для наслідування. Хтось з ваших друзів може отримати підвищення або зайняти керівний пост. Хочеться сподіватися, що ваші привітання будуть щирими. Можливо, завдяки цій події у вас з’явиться нове коло спілкування.

 

БЛИЗНЮКИ. Основні хвилювання пов’язані з кар’єрою. Може скластися така ситуація, при якій здається, що все руйнується. Тому найважливіше зараз - це визначити пріоритети і мужньо відмовитися від всього, що може відвернути вас від основної мети. Як у шахи, жертвуючи фігуру, ви зберігаєте короля. Хтось може несподівано отримати спадщину або іншим непередбачуваним чином отримати велику суму грошей. Але, все одно, для досягнення мети вам необхідно буде виявляти завзятість і витривалість.

 

РАК. Прекрасні відносини з партнерами, як в бізнесі, так і в шлюбі. Партнери стимулюють у вас тягу до нових знань, прагнення вчитися. У когось це може виявитися в оволодінні новими комп’ютерними технологіями, а хтось відправиться в сумісну подорож, яка збагатить вас новим досвідом. Посилюється тяга до світського способу життя, зовнішнього блиску і розкоші; з’являється потреба в публічному визнанні і схваленні громадськості. Для Раків, які належать до світу мистецтва, наступає зоряна година.

 

ЛЕВ. Зараз ваше фінансове і матеріальне благополуччя залежить багато в чому від вашого партнера у бізнесі або у шлюбі. Вам можуть доручити розпоряджатися чужими грошима або довірити чиюсь таємницю. Зараз обставини вимагають виявляти такі якості, як розсудливість і обачність. Це допоможе справитися з рутинною роботою, якої стало набагато більше. Успіх у медичних професіях, особливо хірурга і травматолога.

 

ДІВА. Ви проявляєте велику ініціативу в зв’язках з людьми і співпраці з ними. Вас приваблює світський спосіб життя, ви не байдужі до популярності та до всього, що з нею пов’язано. Особливий успіх чекає на людей, що мають відношення до мистецтва, дипломатії і юриспруденції. У цей період ви можете отримати який-небудь подарунок або нагороду за досягнення у своїй галузі. Гарний час для влаштування особистого життя і любовних стосунків. У цій сфері ви здатні на авантюри. Успіх у фінансових операціях.

 

ТЕРЕЗИ. Ваша здатність розсудливо міркувати і тверезо оцінювати обстановку приваблює до себе людей, які потребують вашої поради і допомоги. За яку б роботу не взялися, ви блискуче справляєтеся з поставленими завданнями. Особливих успіхів можуть досягти люди, що займаються вільними професіями, пов’язаними з мистецтвом. У вашому домі панують гармонія, взаєморозуміння і любов. Якщо вам знадобилася медична допомога, то краще звернутися до нетрадиційних методів лікування або ультрасучасних напрямів медицини.

 

СКОРПІОН. Це період, коли задоволення і розваги виходять на передній план. Ви відвідуєте світські заходи або тусовки, концерти або виставки, спектаклі або нічні клуби. Якщо ви людина мистецтва, то в цей час є шанс стати популярною особистістю, отримати визнання у публіки. Ви також можете зустрітися з людиною, з якою вступите у романтичні стосунки. Проте це може виявитися лише любовною авантюрою або позашлюбними відносинами у богемній обстановці.

 

СТРІЛЕЦЬ. Мабуть, найбільш визначною подією цього тижня буде ваше захоплення благоустроєм будинку. На наведення ладу і створення затишної домашньої обстановки буде направлена вся увага і віддані душевні і матеріальні ресурси. Обов’язково зробите якісь придбання, які прикрасять інтер’єр вашого житла. Гармонійні відносини між старшими і молодшими членами сім’ї привертають до задушевного спілкування. Саме відповідний час для спонтанного сімейного свята.

 

КОЗЕРІГ. У вас посилюється інтерес до всього, що стосується мистецтва. Навіть якщо ваша професія не має до цього відношення, все одно з’являється бажання спробувати свої сили у якому-небудь жанрі мистецтва. Але вам також вдаються ролі дипломата і посередника. Можете відчути в собі схильність до богемного способу життя або хоч би доторкнутися до нього, поспостерігати збоку. Якщо у вас від природи є тяга до раціоналізаторства, то зараз можете зробити цікавий винахід. Поїздки приносять несподівані можливості, що розкривають ваш потенціал.

 

ВОДОЛІЙ. Ви відчули у собі тягу до всіх земних радощів і прагнення дослідити ще не перевірені насолоди. Вам щастить у фінансових операціях і торгових справах. Ви тонко відчуваєте результат будь-якої справи. Найбільш ймовірне отримання прибутків від занять науковою, літературною або комерційною діяльністю. Період, коли будь-які професійні досягнення виражаються цілком у конкретних грошових знаках. Можливі приємні розважальні подорожі. Альтруїстичні вчинки, продиктовані співчуттям.

 

РИБИ. Навіть якщо ви не є представником творчої інтелігенції, все одно може прокинутися непереборна тяга до мистецтва і до представників цього світу. Будете особливо стежити за своєю зовнішністю, а в одязі дотримуватися ультрамодних тенденцій. У спілкуванні ви здатні бути витонченим і делікатним. Легко порозумієтеся з представниками будь-яких кіл суспільства. Зможете дипломатично уникнути конфліктних ситуацій. З’явилося багато нових друзів і знайомих, з якими ви із задоволенням підтримуєте стосунки.

 

ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

 

Понеділок 10.11.2008. Сьогоднішній день багатьом принесе несподівані приємні зустрічі та знайомства. Навіть старих приятелів, яких давно знаєте, ви можете побачити з нового, несподіваного для вас боку. Спілкування у цей час дасть могутній потенціал для розвитку і зростання особистості. Можливо, саме сьогодні вас осяє геніальна ідея, як досягнути поставленої мети. Ви активні і здатні переконати оточуючих у чому завгодно. Схильність до егоїстичних виявів.

 

Вівторок 11.11.2008 (б/к 21.17 – 22.05)*. День успішний для фінансових операцій, сільського господарства і будівництва. У вас діловий настрій, роботу чітко розплановано, і вона рухається до поставленої мети без зайвої суєти. Саме собою нічого не приходить, але старанність і наполегливість здатні звернути гори. У бізнесі і кар’єрі зручний час для довгострокових капіталовкладень, взяття на себе відповідальності і прикладання зусиль для досягнення хорошої репутації, впливовості, популярності. Можливо, багатьом захочеться відвідати своїх батьків і що-небудь для них зробити.

 

Середа 12.11.2008. У цей день ви можете круто змінити своє життя, якщо цього зажадають обставини. В емоційному плані спостерігається підвищений вияв власницьких інстинктів, в тому числі й ревнощі, а також зростає бажання випробувати якісь нові, екстремальні відчуття. Не варто бути дуже наполегливим у бажанні остаточно з’ясувати стосунки зі своєю половиною. Хороший день для акторів, їм легко буде перевтілитися у потрібний образ.

 

Четвер 13.11.2008 (б/к 19.12 – 22.11)*. Розв’язання юридичних питань сьогодні може прийняти складний і заплутаний характер. Судові рішення відкладаються. Ускладнюється взаєморозуміння між людьми, тому краще стриматися від остаточних висновків і активних дій, внаслідок яких добрі наміри можуть привести до небажаного результату. Наступив час дати собі перепочинок і побути на самоті.

 

П’ятниця 14.11.2008. Ви відчуваєте у собі більше допитливості, швидше реагуєте на події і слова. Зручний період для навчання, складання іспитів, наукової і творчої роботи. У цей час доцільно укладати угоди, підписувати договори і контракти, але бажано не на довгі терміни. Добре для коротких поїздок, в тому числі літаком, для улагодження юридичних справ, оформлення заповіту, для короткострокових фінансових операцій. Купувати можна все, що не розраховано на тривалий термін вживання.

 

Субота 15.11.2008 (б/к 21.16 – 21.51)*. День, що абсолютно не налаштовує на фізичну роботу. Найкраще заняття на сьогодні - будувати надхмарний замок і мріяти. Літературний дар виявиться з особливою силою. Скористайтеся випадком і напишіть листи тим, кому давно не писали, або хоча б зателефонуйте. Увечері краще залишитися на самоті. Нічого не плануйте, не починайте нових проектів. Добре зайнятися навчанням або наукою.

 

Неділя 16.11.2008. Зірки сьогодні сприяють людям, налаштованим на зміни, якої б галузі життя вони не стосувалися. Постарайтеся налаштуватися на діловий лад, поменше емоцій, і у вас все вийде. Це сприятливий час для комерції, винахідливості в фінансово-торгових операціях. Може виникнути оригінальна ідея, яку тут же варто втілити у життя. Несподівано посміхнеться успіх у фінансово-торговій операції, спілкування з друзями виявиться не тільки приємним, але і корисним.

 

 

  

Категорія: Цікаво | Переглядів: 614 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...