«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 19:56:59

Головна » 2008 » Листопан » 25 » Культурі холодно!



Культурі холодно!
10:36:02

Чиновники на цьому тижні вивчали проблемні питання, пов’язані із початком опалювального сезону в закладах освіти

 

Минулої п’ятниці під час зустрічі зі студентами навчальних закладів краю представники музучилища та коледжу культури і мистецтв озвучили свої проблеми – найболючішим питанням була відсутність тепла в аудиторіях. Тоді ж голова облдержадміністрації пообіцяв студентам на місці з’ясувати ситуацію.
 
В понеділок керівник краю відвідав музучилище та коледж. На сьогодні в училищі навчається 231 студент. Опалювальний сезон цієї осені тут так і не розпочався. Ще минулого року у внутрішньому подвір’ї закладу було встановлено автономну газову котельню, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Уж-тепло». Однак через значну заборгованість підприємства за спожитий газ перед газопостачальними компаніями, «Уж-тепло» досі залишається без лімітів на газ. Блакитне паливо не отримує і котельня муз­училища.
 
За словами Олега Гаваші, вирішити проблему з опаленням можливо двома шляхами: викупити від теплопостачальної компанії існуючу котельню (наразі її вартість становить 531 тисячу гривень) і самостійно укласти угоди на постачання газу. Якщо ж керівництво теплопостачальної компанії відмовиться від пропозиції, необхідно буде зводити нову котельню для закладу, яка буде власністю училища, – вважає голова облдержадміністрації. Ці питання необхідно вирішити якнайшвидше, щоби тепло заклад отримав найближчим часом.
 
Без тепла досі залишаються і 300 студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв. Також не опалюється й гуртожиток закладу. Тепло коледж і гуртожиток отримують від центральної котельні «Уж-тепло».
 
– На жаль, протягом останніх років середня температура взимку в приміщеннях не перевищує 17 градусів. В аудиторіях та гуртожитку студенти обігріваються камінами, – констатує директор закладу Михайло Митровка. Керівник коледжу повідомив, що минулого року на замовлення управління капітального будівництва облдержадміністрації було виготовлено робочий проект на будівництво котельні контейнерного типу. Вартість котельні становить майже 1 мільйон 200 тисяч гривень. Але коштів на її будівництво наразі нема, повідомляє управління інформації та зв’язків із громадськістю ОДА.
 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 556 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...