«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 20.05.2024, 21:24:28

Головна » 2008 » Листопан » 27 » Шукали пригод і знайшли



Шукали пригод і знайшли
11:35:06
В народі кажуть: горбатого могила виправить! Це про таких, як персонаж цієї кримінальної історії. В молоді ще роки - уже кілька “ходок” за плечима. І от-знову в тюрму...
 
 26-річний житель виноградівського села Сасово Іван з міліцією давно “знайомий”. Має хлопчина запальний характер, як кажуть, заводиться з-пів оберта. Неабиякий забіяка. Отож не дивно, що молодик вже неодноразово судимий, має за плечима цілий “букет” злочинів.
 

У 23 роки, перебуваючи на заробітках на Сумщині, сасівець знову накоїв лиха й опинився на лаві підсудних. Проходив за кількома статтями Кримінального кодексу. Та, як з’ясувалося, встиг нагрішити й на батьківщині...

Трапилося це ще влітку 2003 року. Знаходячись у своєму селі, Іван разом із 19-річним (на той час) приятелем Сергієм із Текова вирішили “розслабитися”. Ввечері нетверезі молодики вирішили піти до сільського будинку культури. Була вже друга година ночі, але Іван з Сергієм все не йшли додому. Мабуть, шукали собі пригод. І знайшли...
 
На вулиці неподалік клубу запримітили місцевого хлопця. Не знати, чим той не вгодив зухвальцям, однак обидва стали до нього чіплятися. Розпочали з образливих слів, а далі стали удвох гамселити його. Коли від двох потужних ударів у голову жертва опинилася на землі, стали гамселити ще й ногами куди попало! Після екзекуції хлопець з тілесними ушкодженнями середньої тяжкості потрапив у лікарню. Про потерпілого медики одразу повідомили працівників виноградівської міліції, котрі виїхали на місце пригоди. Та вирахувати й затримати одразу нападників не вдалося. За цим фактом було порушено кримінальну справу.
 
Попервах стражам порядку ніяк не вдавалося вийти на слід зловмисників. Адже не було свідків. Але згодом у поле зору міліції потрапив місцевий житель, згадуваний вже Іван. Спершу молодик заперечував свою причетність до побиття односельця, однак після наведення неспростовних доказів таки довелося зізнаватися. Невдовзі затримали й Іванового спільника Сергія.
 
Після завершення слідства справу розглянув Виноградівський районний суд. Івана з Сергієм звинувачували у злісному хуліганстві, вчиненому групою осіб, поєднаному із заподіянням потерпілому середньої тяжкості тілесного ушкодження. Івана засуджено до сім з половиною років позбавлення волі. До цього терміну приєднано й не відбуте попереднє покарання.
 
Сергій відбувся двома роками позбавлення волі з випробувальним терміном на один рік, себто засуджений умовно. Феміда врахувала ту обставину, що на утриманні в підсудного мала дитина, що він притягається до відповідальності вперше і т.д.
Сам Іван із таким вироком суду першої інстанції не погодився і подав апеляційну скаргу, в котрій просив пом’якшити йому покарання. Але ухвалою Закарпатського апеляційного суду вирок залишено без змін, повідомляє майор міліції Іван Ладжун із ВЗГ ГУМВС.
 
Володимир ТИС,
газета «ЕКСТРА Закарпаття»
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 494 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
Росія приставить до кожного українського регіону свого куратора
Мєдвєдєв відкинув ренесанс сталінізму в Росії
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Вулканічний попіл закрив аеропорти Британії та Нідерландів
Опрос: Эксперты крайне негативно оценили результаты 100 дней работы Президента Януковича
Янукович орендує резиденцію "Межигір’я" по 3 гривні за сотку
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...