«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 09:33:45

Головна » 2009 » Лютий » 4 » Відставку Тимошенко фінансує RosUkrEnergo



Відставку Тимошенко фінансує RosUkrEnergo
17:58:28

Блок Юлії Тимошенко стверджує, що Ющенко та Янукович на гроші RosUkrEnergo намагаються скупити голоси депутатів для висловлення недовіри уряду.

 

У заяві БЮТ йдеться, що боротьба за висловлення вотуму недовіри уряду Тимошенко – це «спільна акція Віктора Януковича та Віктора Ющенка», а її тилове забезпечення здійснює RosUkrEnergo.

 

«Саме в ці дні, ці години, а може навіть і ці хвилини, РУЕ під політичним прикриттям двох Вікторів судомно трясе мошною перед комуністами та пропрезидентською частиною НУ-НС, аби через мільйонні хабарі докупити голоси, яких бракує для висловлення вотуму недовіри уряду та збереження корупції в газовій сфері», - сказанов в заяві.

 

В той же час автори документа стверджують, що Тимошенко не тримається за прем’єрське крісло, тому що «під ударами найпотужнішої всесвітньої кризи воно перетворилося на справжній електричний стілець».

 

БЮТ нагадує, ще торік у вересні Тимошенко запропонувала всім політичним силам, представленим у Верховній раді, створити коаліцію національної єдності для боротьби із світовою кризою. Однак «таку важливу для країни перспективу консолідації» Янукович приніс у жертву комерційним інтересам групи РУЕ-Бойка-Фірташа, яка і досі “диктує свою волю Партії регіонів та цементує її союз із Ющенком під гаслом «Два Віктори – заради одного РУЕ».

 

Як повідомляв ТСН.ua, завтра, 5 лютого, Юлія Тимошенко звітуватиме у парламенті про роботу уряду, після чого депутати розглядатимуть питання відставки Кабміну. Ці питання повинні були розглядатися ще вчора, 3 лютого, проте депутати від ПР заблокували трибуну, вимагаючи також звіту Віктора Ющенка про економічну ситуацію в країні.

 

Під час вчорашньої погоджувальної ради депутати домовилися знову запросити президента та глав обласних рад на звіт уряду, проте навіть якщо президент не прийде, «регіонали» обіцяли більше трибуну не блокувати.
 
 
 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 2185 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...