«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 15:53:27

Головна » 2009 » Лютий » 4 » Рада не проголосує за відставку Тимошенко



Рада не проголосує за відставку Тимошенко
18:59:01

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко переконана, що депутатам не вдасться відправити її уряд у відставку.

 

Під час засідання кабміну вона заявила, що готується до завтрашнього звіту, який вимагає опозиція. Премєр зазначила, що у четвер о десятій годині у Верховній Раді України планується заслухати звіт уряду, й нагадала, що Партія регіонів виступила з ініціативою висловити недовіру уряду й відправити його у відставку:

 

«Все, за що береться Партія регіонів, із цього ніколи нічого не виходить. Тому, щоб у нас не було ніяких хвилювань, – тут йдеться абсолютно не про відставку, вона не буде завтра в залі проголосована. Водночас, ми всі готуємося бути присутніми в залі».

 

Все, за що береться Партія регіонів, із цього ніколи нічого не виходить. Тому, щоб у нас не було ніяких хвилювань, – тут йдеться абсолютно не про відставку, вона не буде завтра в залі проголосована. Водночас, ми всі готуємося бути присутніми в залі.

 

Щоправда, у вівторок депутати-регіонали не дали змогу прем’єрці прозвітувати, заблокувавши трибуну. Як пише українська преса, вони підозрюють, що не наберуть необхідної для відставки кількості голосів. За її словами, попри кризовий стан в економіці, показники виконання бюджету є непоганими.

 

Премєр підкреслила, що всі міністри й Секретаріат КМУ загалом готуються до звіту уряду. Ю.Тимошенко звернулася до міністрів із проханням надати Секретаріату всі матеріали, які будуть необхідні для звіту.

 

«Я просила б надавати в оперативному порядку (документи – УНІАН) й зробити так, щоб завтра ми змогли насправді продемонструвати, з якого складного стану ми витягнули Україну після легендарного «ефективного» правління Партії регіонів».

 

Вчорашнє блокування членами фракції Партії регіонів роботи Верховної Ради України зумовлене їх перемовинами з «Нашою Україною» про відставку уряду.

Про це заявив на засіданні парламенту заступник голови ВР Микола Томенко:

 

«Представники Партії регіонів переконували «Нашу Україну» голосувати за відставку».

 

При цьому Микола Томенко наголосив, що «парламент повинен працювати, а не чекати, коли лідер опозиції з Президентом України назбирає 226 голосів за відставку уряду».

 

У нас Президент з прем’єр-міністром спілкуються через телебачення, а з лідером опозиції - в своєму кабінеті. ...Якщо нічого доброго не робиться в цій країні, то напишіть заяви і разом з Президентом зупиніть свою роботу і не мучте країну.

 

На думку Миколи Томенка, Україна є «дійсно унікальна країна», оскільки «у нас Президент з прем’єр-міністром спілкуються через телебачення, а з лідером опозиції - в своєму кабінеті».

 

Він висловив сподівання, що в «Нашій Україні» не так багато людей, «які хочуть створити філію Партії регіонів».

 

Також Микола Томенко підкреслив, що на сьогодні Секретаріат Президента «перетворився на команду панікерів», оскільки там по двічі на день оприлюднюють негативні дані, «як сводки з фронтів от Советского інформбюро». За його словами, за останній рік із Секретаріату не чути жодної позитивної інформації.

 

«Якщо нічого доброго не робиться в цій країні, то напишіть заяви і разом з Президентом зупиніть свою роботу і не мучте країну», - сказав віце-спікер, звертаючись до Секретаріату Президента.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 557 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...