«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 10:42:52

Головна » 2009 » Лютий » 5 » Вбивство через зубний біль! Трагедія у Чернігові



Вбивство через зубний біль! Трагедія у Чернігові
16:40:30

У Чернігові 25-річний молодик задушив свого сусіду-пенсіонера. Дідусь пообіцяв позичити чоловікові 500 гривень на лікування зубів, а як передумав – підписав собі смертний вирок.

 

Компанія молодиків другу добу святкувала день народження. Коли на світанку закінчилася горілка – всі вийшли надвір. Хтось показав на вікна пенсіонера Петра Федоровича – попри ранню пору в його квартирі чомусь світилося, то й вирішили зайти в гості.

 

Марина Кордик, прес-секретар Чернігівського МВ міліції: «Почали дзвонити у дзвоник, проте двері чомусь ніхто не відчиняв. Хтось із компанії сперся на двері і вони самі відчинилися. Усі гуртом зайшли у кімнату і побачили страшну картину, що просто посеред кімнати на кольоровому килимі лежить хазяїн помешкання, явно мертвий, вже певний запах стояв».

 

Пізніше криміналісти зясували: господар неживий уже третю добу – його спочатку задушили, а потім кілька разів штрикнули кухняним ножем. Весела компанія божилася, що й гадки не має, хто міг вкоротити дідові віку.

 

Марина Кордик, прес-секретар Чернігівського МВ міліції: «Проте у очі оперативників зразу впало те, що один із членів компанії надто вже хотів допомогти слідству, пригадував дуже чітко усі обставини, прізвища, певні квартири. Дуже чітко описав, що він робив за 2-3 дні до того».

 

Марина Пилипівна – сусідка. Це її двадцяти пятирічний онук жваво допомагав оперативникам. Проте в розмові з журналістами «Свідка» жінка зізнається – напередодні вбивства Ігор сам заходив до пенсіонера – позичити грошей на лікування зубів.

 

Марина Пилипівна, бабуся підозрюваного: «Він йому пообіцяв. А він каже - я поступово зароблю і віддам. А потом він пішов до нього, а той каже, я тобі грошей не дам. А он уже й зуби почистив, підготовив, щоб вставить. Чого ти не даси – того, що про тебе всі плохого мненія і називають п…расом».

 

Слідчим про свій візит до пенсіонера запопадливий молодик не розповів. І вже за кілька годин зі свідка перетворився на головного підозрюваного.

 

Марина Кордик, прес-секретар Чернігівського МВ міліції: «Хлопцеві після проведення певних оперативних дій буквально напряму задали питання, чи це не він зробив? Він попросив сто грамів горілки, закурити цигарку і одразу ж зізнався».

 

Парубок розповів, як дуже розгнівався на старого. Спочатку схопив мотузяного масажера і почав душити кривдника, а потім узяв кухняного ножа. Коли дід затих, нападник кинув знаряддя злочину біля тіла і подався геть. Як прийшов додому – трясся від люті, проте бабця нічого не зрозуміла.

 

Марина Пилипівна, бабуся підозрюваного: «Он такой – не любит несправедливості. Если пообещаешь и не сделаешь – он обидчивій такой сильно. Такой он у нас. Обидчивій и нервнопотрясенний».

 

Підозрюваний у вбивстві молодик тепер нервується у СІЗО. Якщо його визнають осудним, зуби йому лікуватимуть за гратами.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 1629 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...