«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 18:09:38

Головна » 2009 » Лютий » 5 » Закарпаття кримінальне



Закарпаття кримінальне
17:56:06

«Октавію» вкрали з  документами

У міліцію звернулася із заявою пiдприємець, мешканка Ужгорода. Жінка поскаржилася про те, що вночі невiдома особа викрала її автомобіль «Шкода-Октавiя», який був припаркований під будинком на вул.Можайського. Документи на іномарку знаходились у салонi. Машина обладнана сигналiзацiєю.

 

Грабіжником виявився…охоронець

24-річна ужгородка поскаржилася в міліцію, що вечірньої пори на перехрестi вулиць Джамбула-Артемовського в Ужгороді невiдома особа вiдкрито вiдiбрала від неї мобiльний телефон «Самсунг». Вжитими оперативно-розшуковими заходами спiвробiтників карного розшуку затримано 26-річного грабіжника, який виявився... iнспектором однієї з приватних охоронних фiрм. Речовий доказ - украдений телефон вилучено. Тепер зясовується, чи не причетний злодійкуватий охоронець до аналогічних злочинів.

 

Де «Форд» словака?

В ужгородську міліцію звернувся 58-річний громадянин Словаччини, який повідомив про зникнення свого автомобіля. Зі слів словака, він залишив свого 10-річного поламаного «Форда-Сієрра» на паркувальному майданчику бiля КПП «Ужгород», а коли прийшов за ним, то не виявив іномарки. Обставини справи зясовуються.

 

Украдений в угорця «Сузукі» знайдено

Як встановили спiвробiтники карного розшуку, 16-річний мешканець смт.Батьово Берегівського району ще минулого року незаконно заволодiв мотоциклом «Сузукi». Мiлiцiонери розшукали й викликали з Угорщини 32-річного власника мотоциклу, який повiдомив, що в сiчнi 2008 року вiн приїхав у Батьово на мотоциклi, який залишив бiля кафе, а коли вийшов, то не виявив його. В міліцію не звертався, бо того ж дня виїхав на батьківщину. Мотоцикл вилучено i доставлено на штрафмайданчик.

 

Грабіжники нікуди не втечуть!

В Мукачівський райвідділ міліції звернувся 19-річний оператор однієї з мукачівських автозаправок, житель села Кленовець. Хлопець поскаржився, що в рідному селі серед білого дня його пограбували невiдомі особи, вiдкрито вiдiбравши мобільний телефон «Нокiа» вартiстю 1150 гривень. Спiвробiтники карного розшуку встановили, що злочин скоїли двоє ровесників потерпілого - один мукачівець та мешканець Кольчина. Речовий доказ--украдений телефон вилучено.

 

І дівчатка подаються в злодійки

У Свалявський райвідділ міліції звернулась 20-річна мешканка Сваляви. Заявниця поскаржилася, що з прилавку магазину в Сваляві невiдома особа викрала її гаманець, в якому знаходилось 940 гривень. Міліціонери вирахували й затримали злодійку, якою виявилася 25-річна свалявчанка. Речовий доказ вилучено.

 

Хатній наркопритон

Як встановили працівники міліції, 41-річний мешканець села Оленево Свалявського району неодноразово надавав за винагороду свiй житловий будинок наркоманам для виготовлення з макової соломки наркотичних засобiв та їх вживання.

А воловецькі міліціонери пiд час оперативно-розшукових заходiв в будинку 47-річного місцевого мешканця виявили полiетиленовий пакет, в якому знаходилось 20 грамів марихуани та пластикова пляшка, так званий «бульбулятор» для курiння канабiсу.
 
 
 

 

Категорія: Кримінал | Переглядів: 667 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...