«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 11:22:54

Головна » 2009 » Лютий » 6 » Мєдвєдєв оголосив війну Путіну



Мєдвєдєв оголосив війну Путіну
00:13:40
 
Британські журналісти вважають, що непорушний союз Володимира Путіна та начебто підконтрольного йому Дмитра Мєдвєдєва дав серйозну тріщину.

 

У Британії вважають, що дружина російського президента має на нього неабиякий вплив

Британська преса з цікавістю сприйняла акції, які відбулися в Росії минулої суботи. І якщо мітинги «Єдиної Росії» на підтримку антикризових заходів уряду не удостоїлися уваги англійських репортерів, то виступи протесту мали значний резонанс на берегах Темзи.

 

Консервативна англійська газета Daily Telegraph навіть послала свого кореспондента до Владивостока, де він міг спостерігати за черговими виступами жителів Примор'я. Результатом відрядження став матеріал Адріана Блумфілда, який дивним чином зміг провести паралель між хвилею протестів у Владивостоку і загостренням інтриг усередині правлячої політичної еліти.

 

Посилаючись на неназвані джерела в Кремлі, британський журналіст стверджує, що протистояння між Володимиром Путіним і Дмитром Мєдвєдєвим росте на очах. При цьому, судячи з усього, симпатії англійців явно на стороні російського президента.

 

Згідно наших джерел в уряді, підлеглі почали відкрито кидати виклик панові Путіну, людині, диктат якої вселяв страх в ешелонах російської влади впродовж останніх дев’яти років, - пише Адріан Блумфілд в статті «Володимир Путін зіткнувся з ознаками заколоту у власному уряді, після протестів на Сході».

 

 - З тих пір, як російська економіка припинила своє кероване енергійне зростання, панові Путіну все частіше доводиться стикатися з ознаками несподіваної боротьби за владу в своєму найближчому оточенні, і це може поставити під загрозу його амбіції розповсюдити вплив російської потужності за межі країни. Стрімке зростання безробіття і ціновий колапс на ринку продуктів масового споживання, викликали соціальні хвилювання в невідомих досі масштабах. Все це сіє паніку в середі Кремлівських чиновників, звиклих до соціальної апатії російського населення.

 

Нестійка конструкція російської тандемократії, може обвалити план Путіна, котрий полягає в тому, щоб залишитися найвпливовішою людиною в російській політиці, навіть після того, як торік він вимушений був залишити пост президента. Пан Путін змінив роботу, щоб стати прем’єр-міністром минулого травня. На своє колишнє місце він висунув пана Мєдвєдєва - свого старого приятеля, в чиїй лояльності він не сумнівався. Протягом першого півроку здавалося, що молодий президент згоден бути хлопчиком на побігеньках у всемогутнього прем’єра. Проте тепер ситуація почала мінятися.

 

Ймовірно, що натхненний своєю дружиною Світланою, пан Мєдвєдєв почав самостверджуватися і критикувати уряд, правда, не особисто пана Путіна, за дуже неспішне виконання комплексу заходів з порятунку національної економіки, на що вже було витрачено 200 мільярдів доларів. Треба розуміти, він почав потихеньку створювати свою власну політичну групу в Кремлі, незалежну від Білого Дому. З чуток, найголовнішим успіхом в цій справі стало те, що на сторону президента перейшов пан Сурков.

 

Стосунки між Путіним і Медвєдєвим погіршились за останні тижні. Кажуть, Путін оскаженів, після того, як йому принесли аналіз стану російської економіки, складений президентськими експертами. Путін розцінив це, як втручання у власні справи. 
 
«Фінансова криза дала Мєдвєдєву шанс кинути відкритий виклик Путіну», - поділився думкою один західний дипломат. – «Путін більше не беззастережний авторитет тут». Навіть при тому, що його особистий рейтинг залишається досить високим - на рівні 83 відсотків, Путін, як і інші світові лідери, знаходиться під постійним тиском через фінансову кризу.

 

Поки що він робить хороший вираз обличчя, читаючи свої лекції з економіки в Давосі, повчаючи як здолати фінансові знегоди. Проте він вже порушив негласну операцію з власним народом. Створюючи антидемократичну державу, він пообіцяв народові замість демократії економічну стабільність і економічне зростання. Проте застава цієї обіцянки, яка здавалася непорушною, коли нафтові ціни були вищі 100 доларів за баррель, сьогодні не здається вже такою надійною.
 
 
 
Категорія: Світ | Переглядів: 529 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...