«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 20:56:43

Головна » 2009 » Лютий » 12 » Партія регіонів тріщить по швах



Партія регіонів тріщить по швах
00:20:41

«Партія регіонів тріщить по швах»«Коммерсант-Украина» під таким заголовком розповідає, що вчора керівництво АР Крим висловило непогодження з рішенням республіканської організації Партії Регіонів, що напередодні виключила з партії голову Ради міністрів автономії Віктора Плакиду та мера Сімферополя Геннадія Бабенко. В Криму стверджують, що події в республіканській організації відлунням протистояння у вищих ешелонах партії.

 

Для подібних висновків є всі підстави, вважає видання, - вчора через пресу з’ясовували стосунки нардепи Сергій Льовочкін і Нестор Шуфрич. За словами представників ПР, конфлікт між ними, а також низкою інших членів, міжособистісний. Все це робиться для того, щоб продемонструвати свою активність перед лідером, кажуть у партії.

 

І саме від Віктора Януковича багато буде залежати – якщо йому набридне ця мишина тяганина, він їх всіх повиганяє – розповів газеті неназваний співрозмовник із керівництва ПР та додав – і правильно зробить, повинна ж бути партійна дисципліна!

 

«Тимошенко: між кризою та рейтингом». «Газета по-киевски» пише, що єдиний шлях порятунку країни у суворих економічних заходах. Але навряд чи прем’єр-міністр зараз на це піде, адже передвиборча гонка у розпалі. Тепер Юлії Тимошенко, як одній з головних претенденток на крісло президента, потрібно дуже постаратися, щоб хоча б у найближчі півроку, які лишилися до виборів, у країні не розгорілася економічна катастрофа, перетворивши на попіл її нинішній рейтинг.

 

А після виборів питання порятунку країни для влади зазвичай більше не актуальне. До того ж прем’єр, судячи з усього, взяла курс на вибори дострокові і спільні – президента та парламенту одразу. Інакше до планових за нинішніми темпами кризи від рейтингу голови уряду одні ошмаття лишаться.

 

Фінансово-економічна криза продовжує бушувати, пише «День». Причому погані новини з’являються регулярно, а хороші залишаються у великому дефіциті. В такій обстановці продавці, які не страждають від надмірної чесності, завжди намагаються підсунути покупцям залежаний або зовсім непридатний товар.

 

Щось подібне хотіли зробити з українськими платниками податків, піднісши їм як несподіванку звістку про п’ятимільярдний російський доларовий кредит. Одночасно, за дивним збігом, в інформаційному полі з’явилося повідомлення, що уряд вирішив влаштувати розпродаж державного майна.

 

В умовах кризи, коли всі об’єкти багаторазово втрачають у ціні, цю новину ніяк не назвеш хорошою. Та чому про приватизацію стратегічних об’єктів — шести обленерго та монополіста зв’язку ВАТ «Укртелеком» — знову заговорили саме зараз, коли прем’єр-міністр отримала позитивну відповідь із Москви на своє прохання про кредит?

 

Широкий доступ російському капіталу до української приватизації вже давно сниться Кремлю, продовжує видання, пригадуючи, що звідти навіть були якісь специфічні вказівки російським олігархам. Проте вони, вочевидь, зволікали — чекали, чим закінчиться газова війна. Але тепер руки розв’язані. Державний кредит Україні — це майже опціон, який дає право на вигідну купівлю.

 

Правда через 30 років? - «Україна молода» розповідає, що генпрокуратура поновила справу про причини смерті Володимира Івасюка. Слідча група вже у Львові й із «чистого аркуша» досліджує обставини загибелі народного композитора. у квітні 1979 року автор «Червоної рути», «Водограю», «Я піду в далекі гори» та багатьох інших композицій пішов із дому і не повернувся.

 

За три тижні його знайшли повішеним на дереві в лісі поблизу Львова. Офіційний висновок радянських слідчих — самогубство. Але батьки загиблого народного співця до останнього свого дня добивалися перегляду справи, бо вважали, що їхнього сина вбили... Заступник Генерального прокурора Микола Голомша розповів, що справу поновили через масові звернення творчих кіл, родичів, політиків, зокрема й Президента, а дуже багато фактів у 1979 році попереднім слід¬ством узагалі не перевірялися.
 
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 536 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...