«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 02:27:09

Головна » 2009 » Лютий » 14 » Звіряча помста ужгородського «Отелло»



Звіряча помста ужгородського «Отелло»
15:18:38
 
...Світанкову тишу в черговій частині Ужгородського міського управління ГУМВС  пронизав  телефонний дзвінок. Піднявши слухавку, оперативний черговий Іван Пуйо  почув схвильований голос:

 

– Приїжджайте скоріш, тут, у сусідній квартирі, із розбитою головою лежить мертва жінка!

 

Трагедія сталася в одному з будинків на вулиці Заньковецької. На місце події, аби з’ясувати причини та обставини загибелі людини, негайно виїхали посилена слідчо-оперативна група, начальник Ужгородського міського управління ГУМВС Валерій Штанько, його перший заступник Володимир Огняник, начальник карного розшуку Максим Сабельников зі своїм заступником Йосипом Трембецьким та досвідчені оперативники міської міліції.

 

З головного управління МВС на допомогу колегам прибули перший заступник начальника закарпатської міліції Василь Русин та начальник управління карного розшуку Володимир Шелепець...

 

...Картина, яку побачили в згаданому помешканні  правоохоронці, шокувала. У кімнаті  на ліжку лежала роздягнута мертва жінка. Розбита голова, синці на руках і ногах,  бурі плями крові на підлозі – все це  красномовно свідчило, що нещасну перед смертю хтось по-звірячому побив. Уже первинного огляду було достатньо, аби констатувати:  у покійної, скоріш за все, закрита черепно-мозгова травма, струс мозку, інші ушкодження.  Який же нелюд так жорстоко поглумився над бідолашною? 

 

Аби відповісти на це запитання, ужгородським  правоохоронцям довелося  відтворити хронологію подій останньої доби  її життя.  Інформацію збирали, як то кажуть, по крупинці. Адже усі, з ким напередодні зустрічалася  загибла,  були або п’яні або ж „з будуна”. Невдовзі, склавши докупи уривки їхніх  свідчень  та  розповідей  сусідів, правоохоронці дізналися  таке.

 

34-річна ужгородка Юстина разом із своїм співмешканцем та ще кількома друзями зранку пиячила у знайомого. Гроші на випивку компанія  дістала, заклавши  напередодні в ломбард Юстинин телефон. Під вечір до них навідався 45-річний Олександр, з яким жінка до того співмешкала вісім місяців. Чоловік теж був напідпитку.

 

Угледівши нетверезу колишню пасію, Олександр став сварити присутніх за те, що вони її споюють. Зі мною, мовляв:  Юстина не пила і була нормальною. А коли дізнався, що компанія гуляє за гроші,  виручені за  її телефон, а це його подарунок, розлютився не на жарт. Як наразі пояснює сам Олександр, ревнощі теж ятрили його душу. Спочатку чоловік накинувся з кулаками на спільного знайомого, відтак добрячого товченика отримали Юстина та ще один із компанії.

 

Оскільки Олександр -  кремезної статури, присутні воліли за краще розбігтися. Юстину ж колишній співмешканець потягнув в іншу кімнату. Що саме відбувалося за зачиненими дверима,  поки що  встановлює слідство. Однак фактом залишається те, що після майже півтори годинного „спілкування” з чоловіком Юстина померла.  Сам винуватець  зізнається: він бив її, бо любив і хотів повернути...     

 

Олександр мав уже проблеми із Фемідою. Кілька років тому через вживання наркотиків був  засуджений. Однак покарання отримав лише умовне. Нині ж він заарештований. За умисне тяжке тілесне ушкодження, яке стало причиною смерті жінки, йому «світить» неабиякий строк - від семи до десяти років позбавлення волі.

 

Катерина КИЙОВИЧ, майор міліції, Ужгородський МУ ГУМВС України в Закарпатській області
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 549 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...