«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 15:40:02

Головна » 2009 » Лютий » 20 » Убив, бо заразила СНІДом



Убив, бо заразила СНІДом
19:12:45

На Волині чоловік так знущався з жінки, що та віддала Богові душу від больового шоку. Катував свою жертву держаком від лопати.

 

У двокімнатній дерев’яній хаті на околиці села Марія та її співмешканець Олександр прожили неповних 4 роки. І хоча вулиця й називається Соняшною, стосунки в оселі не були безхмарними. Скандали виникали через пиятику.

 

Коли за виконану сільгоспроботу чоловіка й жінку пригощали сусіди, будиночок нагорі перетворювався на пекло. Спершу вилітали шибки, далі – господиня. Бійцівський норов Олександра змінився тоді, як служба у справах дітей тимчасово забрала в них новонароджену доньку.

 

Таїса, сусідка: «Він навіть весною лопатою копав города, казали, що приїде комісія і може цю дитинку їм віддадуть. Вони садили навіть дещо біля хати, він в хаті почав порядки наводити. Казали, що і білив в тій хатині».

 

Та нелегкий процес чоловікового одужання гальмувала Марія. Вона вперто не хотіла кидати пляшку і запила ще дужче. Почала виносити з хати речі, безслідно зникала на 3-4 дні. Коли повернулася вкотре – була вже віл-інфікована. Та Олександрові про хворобу – ані пари з вуст.

 

Йому про недугу повідомили сусіди. Отетерівши від такого «подарунка», чоловік подався світ за очі. Назад повернувся близько півночі. Узявся грюкати у двері, та йому ніхто не відчинив. За старою звичкою він вийняв шибку і поліз у хату. Його пасія, добряче повечерявши горілкою, вже міцно спала.

 

Олександр Могилецький, керівник слідчого відділу Володимир-Волинського МРВ міліції: «Він, використовуючи держак від лопати, який попередньо проникаючи в будинок захватив на вулиці, став наносити їй удари в різні ділянки тіла.

 

Це і кінцівки, руки, тулуб і особливо - голова. Згідно заключення судовомедичного експерта, смерть насупила якраз внаслідок шоку від отриманих численних ушкоджень, зламаних ребер».

 

Після скоєного вбивця викинув лопату до вбиральні, покликав до хати місцеву фельдшерку і пішов заливати горе оковитою. За цим його й затримали. Тепер в ізоляторі тимчасового тримання він скаржиться на неприхильність долі.

 

Олександр, підозрюваний: «Вона заразила мене СНІДом, я її пожалів, бо вона з такої бідної сім`ї як я. Вживали спиртні напої. Думав справиться, дитинка у нас появилася - дитинку забрали. Словами не доходило, щоб не пила, не гуляла. - Що зараз відчуваєте? - Каюсь, тяжко».

 

Гірко каятися і спокутувати скоєне Олександрові доведеться не один рік. Проти нього порушили карну справу за статтею 115-ю частиною 1 Кримінального кодексу України. Та з того затриманий лише кепкує: каже, з його діагнозом довго не сидітиме.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 2482 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...