«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 02:40:13

Головна » 2009 » Лютий » 22 » Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть лауреатів Оскара



Сьогодні в Лос-Анджелесі назвуть лауреатів Оскара
15:40:28
У неділю, 22 лютого, в Лос-Анджелесі будуть оголошені лауреати найпрестижнішої нагороди в області кіномистецтва - премії Оскар.
Ведучим церемонії цього року стане актор Хью Джекман, відомий глядачам за роллю Росомахи (Логана) у фільмі Люди Ікс. 

Переможці будуть визначені в 24 номінаціях. Лідером за кількістю номінацій стала Загадкова історія Бенджаміна Баттона (The Curious Case of Benjamin Button). Фільм про людину, яка народилася старою і поступово молодшала, претендує на золоті статуетки відразу в 13 номінаціях, у тому числі й у головній - за кращий фільм. 

Повний список номінантів на премію Оскар: 

За Оскар в категорії Найкращий фільм року боротимуться наступні картини: Фрост проти Ніксона, Читач, Харві Мілк, Мільйонер із нетрів, Загадкова історія Бенджаміна Баттона. 

На нагороду в номінації Найкращий режисер претендують: Девід Фінчер (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Денні Бойл (Мільйонер із нетрів), Рон Говард (Фрост проти Ніксона), Стівен Долдрі (Читець), Гас Ван Сент (Харві Мілк). 

На нагороду в номінації Найкраща чоловіча роль претендують: Річард Дженкінс (Відвідувач), Френк Лангелла (Фрост проти Ніксона), Шон Пенн (Харві Мілк), Бред Пітт (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Міккі Рурк (Борець). 

На нагороду в номінації Найкраща жіноча роль претендують: Енн Хетуей (Рейчел виходить заміж), Анджеліна Джолі (Підміна), Мелісса Лео (Замерзла річка), Меріл Стріп (Сумнів), Кейт Уінслет (Читець). 

На нагороду в номінації Найкраща чоловіча роль другого плану претендують: Джош Бролін (Харві Мілк), Роберт Дауні молодший (Солдати невдачі), Філіп Сеймур Хофман (Сумнів), Хіт Леджер (Темний лицар), Майкл Шеннон (Дорога змін). 

На нагороду в номінації Найкраща жіноча роль другого плану претендують: Емі Адамс (Сумнів), Пенелопа Крус (Вікі Крістіна Барселона), Віола Девіс (Сумнів), Тараджі П. Хенсон (Загадкова історія Бенджаміна Баттона), Маріса Томей (Борець). 

На нагороду в номінації Найкращий анімаційний фільм претендують: ВАЛЛІ, Вольт і Кунг-фу Панда. 

На нагороду в номінації Найкращий іноземний фільм претендують: Комплекс Баадер Майнхоф (Німеччина), Клас (Франція), Відбуття (Японія), Реванш (Австрія), Вальс із Башіром (Ізраїль). 

81-а церемонія вручення золотих статуеток Оскар пройде 22 лютого в театрі Кодак у розважальному комплексі Голівуд енд Хайленд на бульварі Голлівуд. Транслювати її буде американський телеканал ABC, а також телекомпанії в 200 країнах світу.

Нагадаємо, за кілька днів до церемонії вручення Оскара в інтернеті було опубліковано список лауреатів премії. Представники Американської кіноакадемії назвали цей список фальшивим.
 

 

Категорія: Світ | Переглядів: 517 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...