«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 16:19:46

Головна » 2009 » Лютий » 24 » Магазини не приймають платіжні картки банків



Магазини не приймають платіжні картки банків
10:14:23

Хроніка подій у проблемних банках

 

З понеділка магазини перестали приймати картки «Надра», Укрпромбанк видає гроші тільки з декількох банкоматів, а в банку «Київ» в касах виплачують тільки по 500 гривень і те не всім. Така ситуація в проблемних банках на понеділок, 23 лютого, пише «Дело».

 

«Надра»

Відучора магазини перестали приймати до оплати платіжні карти банку «Надра» (ще минулої пятниці карткою можна було сплатити товари на суму 150 гривень).

 

Банкомати «Надра» як і раніше не працюють. Відсотки за депозитами виплачують, але не більше тисячі гривень (або 120 доларів) на день. Забрати вклад, термін якого закінчився, неможливо.

 

Пенсії, зарплати і стипендії виплачуються по тисячі гривень на день. Банкомати інших фінустанов або взагалі не приймають картки банку «Надра», або видають не більше 50-100 гривень на день.

 

Укрпромбанк

У касі головного офісу (бул. Л. Українки, 26) грошей немає. З банкоматів у приміщенні банку можна зняти не більше тисячі гривень. По місту робочих банкоматів Укрпромбанку дуже мало.

 

Збільшити ліміт зняття готівки з банкомату можна до 2 тисяч гривень, звернувшись за номером 8-800-501-48-80, проте не всім це вдається зробити. Відсотки за доларовим вкладом можуть виплатити в гривні за курсом НБУ - 7,7 гривні за долар.

 

«Київ»

Банкомати «Києва» не працюють навіть в головному офісі банку (по вул. Б. Хмельницького). У касі видають по 500 гривень пенсіонерам і вкладникам. Одержати вклад, термін якого закінчився, неможливо, тільки відсотки по депозиту.

 

Відсотки по депозиту у валюті можна одержати тільки з ранку, але не більше 100 доларів на вкладника. До обіду долари закінчуються.

 

Західінкомбанк

У київському філіалі банку повідомили, що вклади не видають, відсотки теж. Правда, пообіцяли, що до 3 березня питання з виплатою відсотків повинне вирішитися. На день в будь-якому банкоматі фінустанови можна зняти не більше 100 гривень і стільки ж - у касі.

 

Витратити на безготівкову покупку товарів через оплату платіжною картою можна до 300 гривень на день.

 

«Причорноморя»

Банк не повертає ні депозитів, ні відсотків.

 

Одеса-Банк

Вчора станом на 14.00 у фінустанову документ про введення тимчасової адміністрації не надходив, тимчасового адміністратора не представили. Тому до вчорашнього дня депозити, термін дії яких закінчився, видавали у міру надходження грошей в каси банку, правда, не всім охочим: кому віддавати вклад, а кому - ні, вирішувало правління фінустанови.

 

Повертали від 500 до 10 тисяч гривень. Частково погашали і відсотки. Готівку в касі (банкоматів у банку немає) видавали, але не більше, ніж по 500 гривень в одні руки.
 
 
 
Категорія: Україна | Переглядів: 522 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
В Ужгородському національному університеті відзначили День Європи в Україні
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...