«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 21:38:25

Головна » 2009 » Лютий » 24 » Закарпаття кримінальне: Убив, бо любив...



Закарпаття кримінальне: Убив, бо любив...
10:51:57

Від любові до ненависті - лише крок, каже відоме прислів’я. А від ненависті до вбивства - теж недалеко. Що це справді так, доводить і моторошна ужгородська історія

 

Серед ночі 5 лютого в черговій частині Ужгородського міського управління міліції пролунав тривожний телефонний дзвінок. Схвильований чоловічий голос повідомив: – Приїжджайте скоріше, тут лежить мертва жінка з розбитою головою!

 
Трагедія сталася в одному з будинків на вулиці Заньковецької в Ужгороді. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво міської міліції та досвідчені оперативники. З ГУМВС на допомогу колегам прибули перший заступник начальника закарпатської міліції Василь Русин та начальник управління карного розшуку Володимир Шелепець.

 

Картина, яку побачили в помешканні правоохоронці, шокувала. На ліжку лежала гола мертва жінка. Розбита голова, синці на руках і ногах, закривавлена підлога – усе свідчило про страшну екзекуцію над потерпілою. Але в кого піднялася рука на таке жахіття?

З місця пригоди вилучили уламок дерев’яної плити з кухонного столу, закривавлену ганчірку. Особу потерпілої встановили швидко.

 

Нею виявилася 34-річна ужгородка Олена, яка проживала на вулиці Минайській. Але як вона тут опинилася і хто позбавив нещасну життя? Аби відповісти на ці запитання, оперативники взялись за відтворення хронології подій. Невдовзі було встановлено коло осіб, в компанії яких убита провела останню добу свого молодого ще життя. Але з опитуванням свідків виникла маленька заминка - майже всі вони з похмілля мало що могли пригадати... І все ж, склавши докупи уривки з їхніх свідчень та розповідей сусідів, правоохоронці відтворили картину злочину.

 

Як з’ясувалося, молодиця разом зі своїм співмешканцем та кількома друзями зранку пиячила у знайомого. Гроші на випивку компанія дістала, заклавши напередодні в ломбард Оленин мобільний телефон. Гулянка йшла весело, аж доки під вечір на квартиру не навідався непроханий гість. Із 45-річним Іваном Олена співмешкала десь неповний рік.

 

А далі розійшлися з якихось причин. Чоловік уже має кримінальне минуле, і за найменшої нагоди піднімає кулак. Про лиху вдачу чолов’яги добре знало його оточення й воліло не мати з ним справи. І от Іван застав свою колишню пасію «під газом», до того ж у компанії чужих чоловіків. Звісно, в голову вдарили ревнощі до колишньої подруги, котру, вочевидь, він продовжував любити. Ситуацію ускладнив і той факт, що сам чоловік теж був напідпитку.

 

Здоров’як почав «строїти» компанію за те, що вони споюють Олену: мовляв, зі мною вона не пила і була нормальною. А коли дізнався, що компанія пропиває телефон Олени, який саме він їй подарував, то злість геть затьмарила нетверезому чоловіку розум!

Спочатку чоловік накинувся з кулаками на спільного знайомого, якого приревнував до своєї колишньої. Одного з компанії, котрий пробував втихомирити хулігана, той просто «вирубав» табуреткою по голові!

 

Коли решта компанії з переляку порозбігалися, Іван потягнув Олену на «розборки» в сусідню кімнату й зачинив за ними двері. Що там відбувалося, встановлює тепер слідство. Однак після майже півторагодинного «спілкування» з колишнім співмешканцем Олена віддала Богу душу. Опісля судмедекспертиза засвідчить, що, окрім перелому ребра та численних ушкоджень голови й внутрішніх органів, жінка зазнала перед смертю ще й сексуальної наруги. Хоча опісля сам убивця заявить в міліції, що бив жінку тому, що... любив її й хотів повернути. Вельми «екзотичний» прояв любові, чи не так?..  

 

Убивця перебуває в СІЗО. Як повідомляє майор міліції Катерина Кийович з Ужгородського МУ ГУМВС, за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті жінки, нелюду «світить» тюремне ув’язнення на строк від семи до десяти років. Але ніяка тюрма вже не поверне життя людини.

 

Іван ГРИЦАН, спеціально для газети «НЕДІЛЯ»
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 525 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...