«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 12:03:49

Головна » 2009 » Лютий » 25 » Закарпатців захистять від несплати кредитів?



Закарпатців захистять від несплати кредитів?
12:10:18
Через неспроможність сплатити кредит люди вчиняють самогубство
 
Не секрет, що сьогодні є безліч людей, які взяли кредити в банках, але внаслідок складної економічної ситуації не спроможні вчасно повернути позичені кошти. Фінансові установи, зокрема банки, все частіше стали звертатися до колекторів – фірм, в обов’язки яких входить «вибивання» боргу з позичальника. Як свідчить практика, колектори не цураються будь-яких дій заради результату. Є інформація навіть про доведення людей таким чином до самогубства. Зокрема, в селі Берегомет на Чернівеччині жінка перерізала собі вени через неможливість виносити тиск, який чинили колектори через заборгованість по кредиту. Подібних випадків зафіксовано чимало.
 
В протидію колекторам на Закарпатті запрацювала антиколекторська компанія «Ваша Надія». Вона займається юридичними консультаціями, захистом прав позичальників та розробкою механізмів і практики розумного повернення кредитів. Договори з клієнтами обов’язково передбачають відсотки штрафів, санкцій та свої форс-мажорні обставини, завідомо не допускаючи думки, що такі форс-мажорні обставини можуть з’явитися і в позичальників. Засновник антиколекторської компанії Федір Олексюк   у  коментарі газеті «НЕДІЛЯ» розповів, що позичальники зазвичай не надають договору з банком великої уваги, тому і не знають всіх своїх прав та можливостей. До того ж колекторні компанії, за його словами, часто діють без жодних правових підстав. «Їх діяльність обмежена рамками закону, але про це мало хто знає», - говорить він.
 
Федір Олексюк повідомив, що потреба захисту від колекторів виникла і на Закарпатті. «Нам вже телефонували люди з Мукачева, Тячева та Виноградова, просили допомогти, - говорить він. – Тому і вирішили відкрити представництво у цьому регіоні». За його словами, через фінансову кризу закарпатці, як і по всій Україні, неспроможні вчасно сплатити кредит, тому і потрапляють у скрутне становище.
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 553 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...