«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 23:45:08

Головна » 2009 » Лютий » 26 » Трагічне закінчення святкування дня народження у клубі



Трагічне закінчення святкування дня народження у клубі
13:14:24

Компанія, що вітала друга зі святом, посварилася з іншими відвідувачами нічного клубу через дівчат. В результаті масової бійки один із гостей загинув.

 

На могилі 21-річного Олексія Микуліна – свіжі квіти. Друзі щодня приходять на кладовище. Вікторія Кулієва дружила з Льошею з дитячого садочка, ходили до однієї школи.

 

Вікторія Кулієва, подруга загиблого, свідок події: «Самый жизнерадостный. Никогда в обиду никого не давал. Всегда всех защищал. И… самый добрый, самый хороший человек, который был. Просто никто не ожидал. Никогда не думали, что так будет. Всегда думали, что все будут всегда вместе. Друзья, компания. А тут самый лучший ушел».

 

Того вечора 7 хлопців та 8 дівчат святкували день народження Олега Бабича. Він замовив столик у нічному клубі. До дівчат стали залицятися інші відвідувачі.

 

Олена Бабич, свідок: «Мы на дискотеке танцевали, они нам проявляли небольшое внимание, девочкам. Потом подошли на 2 этаж, хотели к нам поприставать, подойти познакомиться. Их к нам не пустили, сказали, что им здесь делать нечего».

 

Кавалерів це не зупинило. Хлопці були змушені захищатися. Кажуть, це була навіть не бійка – бо ті, хто прийшов на свято, чубитися не хотіли.

 

Олег Бабич, свідок: «Драку не мы начали. И мы, в принципе, там не дрались. Я не успел даже никуда… Пытался разнимать, потому что там влезла охрана и начала бить».

 

Замість припинити конфлікт, охорона клубу просто викинула відвідувачів на вулицю, скаржиться Олег. Там бійка спалахнула знову. Один з ударів для Олексія Микуліна став смертельним. За даними експертизи, у загиблого черепно-мозкова травма, порушення кровообігу мозку та крововилив.

 

Олександр Панасенко, заступник керівника карного розшуку Комінтернівського РВ міліції міста Харкова: «Установлено, что зачинщиком драки был задержанный. И драка, собственно, началась по его вине. Так как он подошел к потерпевшему и начал ему высказывать определенные претензии. Задержанный признает свою вину и полностью рассказывает, как началась драка, как он наносил телесные повреждения и как в последствии скрылся с места происшествия».

 

Хлопця, який завдав Олексієві смертельного удару, міліція знайшла через кілька годин після бійки - спав удома. Не знав, що його супротивник помер. Нині затриманий перебуває у СІЗО, кримінальну справу порушено за статтею «умисні тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть».

 

Керівництво нічного клубу від коментарів відмовляється. Немає запитань до розважального закладу і в міліції. За свідченнями адміністрації, служба безпеки спробувала залагодити конфлікт, але чотирьох охоронців проти десятка в бійці – замало. Тож вигнали всіх на вулицю. А відтак відвідувач загинув не в клубі, а в парку поряд.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 582 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...