«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 18:40:21

Головна » 2009 » Лютий » 28 » Неповнолітні забили чоловіка за сховану пляшку горілки



Неповнолітні забили чоловіка за сховану пляшку горілки
08:12:21

У Вінниці два дні людина повільно помирала у своїй оселі. Лікарі кажуть – якби медичну допомогу надали вчасно, загиблий залишився б живим.

 

Ця квартира, де господарював 46-річний Сергій була відома як міліції, так і місцевим алкоголікам. До інваліда другої групи приходили всі бажаючі розпити пляшку-другу. За півлітру та пачку цигарок можна було й заночувати.

 

Так сталося й того фатального вечора. До господаря на ночівлю прийшов безхатченко із подругою. Сюди ж завітали і два неповнолітніх. Випитої пляшки хлопцям виявилося замало, тож вони зажадали продовження. Проте Сергій запевняв – в нього більше нічого не має. Коли ж сп’янілі гості знайшли під подушкою горілку, вирішили покарати чоловіка.

 

Сергій Сокирян, керівник Замостянського МРВ міліції: «Ти ж сховав. Обізвали його крисою. І почали наносити удари. Перший бив Олексій. Вибив йому чотири зуба. Упав. Зламав стільця. І коли він втратив свідомість, положили його на ліжко, то Сергій прямо цибав на нього. Пригав на нього і локтем бив його і в груди, і в живіт, і наносив удари коліньми».

 

Хлопці пішли. А побитий інвалід два дні помирав у квартирі. Його приятель, який бачив інцидент, каже, що неодноразово хотів викликати «швидку», але постраждалий був категорично проти. Коли приїхали лікарі, то змогли лише констатувати смерть Сергія. Приятель загиблого зі своєю подругою жив в квартирі весь цей час. Ще й повідомив хибну інформацію про хлопців, які скоїли злочин. Правоохоронці припускають - ті налякали чоловіка фізичною розправою.

 

Сергій Сокирян, керівник Замостянського МРВ міліції: «Вони прийшли туда на цей же притон і побачили, що він вже помирає. І вони сказали цим двом людям, що якщо ви розкажете, то ми з вами так само покінчим, як з ним».

 

Свідок: «Я сразу их пожалел. Потом подумал – нет. Тут этот случай не проходит. - Не подумали, что подозрение на вас? - Да, я об этом потом подумал. Моего друга убили. Они же. Я с ним много лет. И я решил полностью все рассказать начальнику».

 

Обидва хлопця – 15-ти та 16-ти років ніде не навчалися. На затриманих понад 5 вуличних крадіжок. Про скоєне розповідають неохоче. Кажуть, про те, що побита ними людина померла - не знали.

 

Сергій, затриманий: «Я узнал, когда меня взяла милиция. До того я не знал. Мы думали, что все нормально из-за того, что мы вечером на следующий день пришли его проведать. То есть, он уже разговаривал».

 

Підліткам вже пред’явлено звинувачення у скоєнні злочину. Вони перебувають у ізоляторі тимчасового утримання.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 615 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
ФК “Закарпаття” оштрафували на 3 000 гривень
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
В Ужгороді пройде прес-конференція членів Національної спілки фотохудожників України
Корчму-музей “Деца у нотаря” в Ужгороді відвідає найсильніший у світі угорець
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...