«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 06:50:10

Головна » 2009 » Березень » 1 » Скандал: Тіна Кароль знову стала найкрасивішою жінкою України



Скандал: Тіна Кароль знову стала найкрасивішою жінкою України
13:03:52
 
Цього року найкрасивішими людьми України за версією журналу Viva! стали - Тіна Кароль та Володимир Зеленський.

 

Цьогорічний конкурс «Найкрасивіші люди України-2008» за версією Viva! розгорівся скандалом. Адже, його результати стали відомі ще до початку конкурсу. В інтернеті зявилась інформація про те, що переможцями стануть Володимир Зеленський та Тіна Кароль, яка минулого року вже отримувала нагороду, як «найкрасивіша». Але переможці кажуть, що не знали про такі чутки. Володимир рідко користується інтернетом, а в Тіни Кароль - маленька дитина, якій вона присвячує весь свій час, і також в інтернеті буває рідко.

 

Відомий хореограф Григорій Чапкіс розповів, вже вдруге відгадав переможців. Минулого року інтуїція йому підказала, що «найкрасивішим» стане Савік Шустер, а цього року - Зеленський. Григорій Миколайович зізнався, що років 20 тому також був би не проти взяти участь у такій номінації.

 

Дружина відомого футболіста Олександра Шовковського, який у 2006-му році отримав нагороду, як «найкрасивіший» зізналась, що також хотіла б взяти участь у такому конкурсі. «Якби була номінація «Бізнес-леді», то думаю, я була б серед номінантів, - каже Ольга Альонова. - Але я не маю ніякого відношення до шоу бізнесу та спорту».

 

Дизайнерка Діана Дорожкіна прибула на вечірку однією із перших. Вона прийшла у вишуканій сукні власного виробництва. «Ця сукня була виготовлена спеціально до балу, який проходив в Америці, - розповідає Дорожкіна. - Було приємно, що всі обкладинки та перші сторінки були присвячені моєму вбранню. Над нею трудились 3 людини протягом місяця».

 

Телеведуча Маша Єфросініна, яка була впевнена, що не отримає головну премію вечора, прийшла в сукні від Метью Вільямсона. «Попри мої установки, які я робила 3 роки, не ходити на нагородження цієї премії, вчетверте вирішила прийти. Ми з чоловіком вирішили в часи тотальної депресії влаштувати собі свято», - сказала Маша.

 

Розпочалась церемонія нагородження із  заминки. Під час виконання гімну Viva! ведуча вечора Ксенія Собчак хотіла заспівати свій куплет, але Дмитро Клімашенко навідріз відмовився давати їй мікрофон, і швидко зник зі сцени. Далі співведучі Собчак - «камедіанти» Олександр Педан, Антон Лірник та Андрій Молочний почали рятувати ситуаціїю, імпровізуючи. Зокрема, жартували про київського «космічного» мера, планували нові скачки, співали легендарну пісню «Любимая моя». Але як тільки все полагодили, почали оголошувати номінантів. Після чого на сцені зявилась Тіна Кароль, яка окрім нової «запальної» пісні разом з ведучими оголошувала інших номінантів. Коли представили Володимира Гришка, ведуча Собчак запитала, чи він живий, бо фото нагадали їй далекі часи. Після чого послухавши баладу, у виконанні Олександра Пономарьова, Ксенія почала його «кадрити».

 

В рамках нагородження «Найкрасивіших людей України» визначали і «Найуспішніших». Ними стали Маша Єфросініна та Олександр Пономарьов. «Тепер ми з Сашою можемо розслабитись, бо двічі в одні руки не потрапляє, - сказала Маша. - Хоча може і потрапляє, але ми цьому будемо дивуватись пізніше».

 

Цьогорічний режисер шоу Алан Бадоєв продовжував дивувати постановками. Спільний номер підготували Лама та гурт «ТіК». Розпочалась пісня боксерським поєдинком Лами та лідера гурту Віктора Бронюка. «Алан запропонував зробити щось цікаве, і ми вирішили з Ламою заспівати її пісню «Не мама», додали наших труб та панку, слова переробили з «Не мама» на «Не тато», - зізнався Вітя Бронюк, лідер гурту «ТіК».

 

А от виступ «фабриканта» Максима Барських дуже вразив Ксенію Собчак. Після його виступу вона виголосила «Люди, наркотики - это зло!». Віталій Козловський, який нещодавно змінив зачіску, заспівав у клітці пісню «Казанова». А російська телеведуча Собчак тим часом оцінила ноги Ані Лорак та попросила її показати пару фізичних вправ.

 

Коли ж на сцені зявилась Світлана Лобода, Ксенія зраділа, що приїхала без свого хлопця. Настільки Свєта вияилась сексуальною. Закінчився концерт - виступом Наталки Могилевської, яка натякнула, що була б не проти отримати головну нагороду. Але всі лаври знову дістались Тіні Кароль. «Найкрасивішою бути не так легко, - сказала Тіна. - Особливо після народження дитини».

 

А от Володимир Зеленський продовжував жартувати. «Після того, як сьогодні Єфросініну назвали Маша Єп..., а на екрані показали кусок голови Лободи, я не дивуюсь, що саме я став «найкрасивішим», сказав Зеленський. - Звісно, це приємно».

 

Його дружина Олена також зізналась, що рада, за чоловіка, їй льстить, що вона дружина «найкрасивішого» і пообіцяла не ревнуваи Зеленського.

 

До речі, Тіна Кароль та Володимир Зеленський народились в один день - 25 січня. Святкувати перемогу вони будуть відпочиваючи, адже обом переможцям подарували путівки на відпочинок за кордоном.

 

Фото Геворка Саакяна
 
 
 
Категорія: Гола правда | Переглядів: 3669 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Керівники Закарпаття та Пряшівського самоврядного краю підписали план дій щодо створення нового українсько-словацького пункту пропуску “Уліч
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
Родина французів два роки ґвалтувала власних малолітніх дітей
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Ужгород: Цьогоріч організатори Параду наречених очікують більше 100 учасниць
Сегодня финальный матч Кубка Украины по футболу, в котором встретятся "Таврия" и "Металлург".
Україна допустить Росію до приватизації своїх стратегічних підприємств
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...