«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 07:17:43

Головна » 2009 » Березень » 5 » "Нафтогаз" захопили, щоб розпочати кримінальну справу проти Тимошенко



"Нафтогаз" захопили, щоб розпочати кримінальну справу проти Тимошенко
18:28:13
Силовий обшук у "Нафтогазі" та надмірна увага до газових контрактів з Росією може стати початком відсторонення Юлії Тимошенко від влади.
 
Джерело в Секретаріаті президента стверджує, що метою вчорашньої операції "Альфи" в офісі "Нафтогазу" було запобігання незаконним діям, якими займається прем'єр Юлія Тимошенко.

"Ніхто їй газ віддавати не буде. Нехай і не сподівається. Захист газу – це перше", - заявило джерело на Банковій газеті "Сегодня".

"Друге. Буде здійснене вилучення газових документів по контрактах із Росією. Вони пройдуть експертизу на відповідність національним інтересам. Далі – подивимося", - додав співрозмовник.

Підсумком цього може стати порушення кримінальної справи проти Тимошенко, на підставі якої президент чи РНБО можуть відсторонити Тимошенко з посади прем'єра, пише газета, зазначаючи, що цей крок "з погляду закону досить сумнівний, але у нинішній вельми поганій для себе ситуації не можна виключати, що Ющенко на нього зважиться".

У свою чергу, джерело в оточенні Тимошенко вважає, що силові дії відносно "Нафтогазу" – це помста Віктора Ющенка за зняття з посади міністра закордонних справ Володимира Огризка.

"Віктор Андрійович просто пішов по "бєспрєдєлу", і чим далі він іде, тим більше хочеться сказати: "Данилич, пробач!" Навіть починається ностальгія за часами Леоніда Кучми", - каже джерело з оточення прем'єра.

"Розумієте, Ющенко, як поранений звір, здатен на все. А після того як він атакував державну компанію в інтересах приватної структури з сумнівною репутацією, якось не віриться його заявам, що він ніколи не займався "вашим вонючим газом", - додало джерело газеті.

У той же час, джерело в спецслужбі на умовах анонімності заявило, що прем'єр вже у найближчі дні може стати об'єктом дуже пильної уваги "органів".

"Наближається термін, який Ющенко дав (генпрокурору) Медведьку і (в. о. голови СБУ) Наливайченку, щоб піддати ревізії угоди по газу, і з порожніми руками ні генпрокурор, ні в. о. голови СБУ на килим до президента не сунуться. Тому Юлі (Тимошенко) плетуть лапті", - сказало джерело видання у СБУ.
 
 
Категорія: Політика | Переглядів: 504 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Сердце способно регенерировать клетки
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
ЕС потратил 14 млн. евро на на доказательство пользы фруктов
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...