«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 13:27:45

Головна » 2009 » Березень » 28 » Закарпаття: На Міжгірщині мати залишила народжене дитя біля смітників, а в Ужгороді - у підвалі



Закарпаття: На Міжгірщині мати залишила народжене дитя біля смітників, а в Ужгороді - у підвалі
09:11:26
 
Дехто  стверджує: краще зробити аборт, аніж виносити дитя, народити його,  а потім холоднокровно убити.  Краще це чи ні, судити не нам. Хоча вбивство у будь-якому вигляді залишається все одно вбивством. Однак навіть думка проте, що жінка, котрій сам Бог велів бути матір’ю, може бездушно своє маля позбавити життя або викинути його на поталу собакам чи пацюкам, жахає. А що вже казати про факт такого злодіяння.
 
В Україні намітилася загрозлива тенденція до збільшення кількості подібних випадків.  Тільки протягом останніх днів лютого – початку березня в кількох областях нашої держави зафіксовані злочини, пов’язані з жорстокістю матерів-зозуль.

Так, у Львові перехожі виявили закутану в дорослу чоловічу куртку новонароджену дівчинку. На жаль, малечу не вдалося врятувати. Як з’ясували правоохоронці, її мати вже має четверо дітей, місцезнаходження яких невідоме.  А в Дніпропетровську знайшли труп немовляти, котрий вже встигли обгризти собаки.  Особу породіллі так і не встановили.

Буквально недавно древнє місто Лева знову «відзначилося» у цьому плані. Співробітники тамтешніх правоохоронних органів виявили відразу два покинуті новонароджені малюки. Одного з них, вже без голови, притягнули бродячі собаки. Іншого горе-матір покинула помирати у поліетиленовому пакеті для сміття в одному з громадських туалетів. Окрім цього, під опікою медиків Львівської міської лікарні знаходиться ще одне маля – крихітна дівчинка. Її мати народила у кімнаті студентського гуртожитку, а потім, загорнувши у брудну ганчірку, сховала за унітаз. На щастя, дитину вчасно виявили…

Скрутним матеріальним становищем пояснила свій вчинок – вбивство новонародженої дочки, жителька Одеської області. Маля народилося недоношеним, але завдяки зусиллям медиків дівчинку вдалося врятувати. Та, вочевидь, це не стикувалося з планами її 24-річної  матері. Вражає і випадок, що стався днями на Тернопільщині.  Тут молода незаміжня жінка, приховавши свою вагітність від рідних, таємно народила у власній кімнаті дитину. А коли немовля почало кричати, вона манікюрними ножицями заколола його.  Загалом на тілі малюка правоохоронці нарахували понад 13 смертельних ран. Жінка – з порядної, забезпеченої  сім’ї. Має вищу юридичну освіту,  гарну роботу.

Цю сумну статистику продовжили і дві жительки Закарпаття. Жахливу знахідку – труп новонародженого хлопчика, якому собаки і пацюки відгризли ручки,  ніжки, частину личка, виявили працівники Міжгірської районної лікарні на території цього лікувального закладу біля гаражів. За попередніми висновками спеціалістів, маля народилося мертвим. Але правоохоронці не виключали, що до смерті маляти могла бути причетна його матір. Зрештою, навіть той факт, що мертву дитину по-людськи не похоронили, а викинули, як якийсь непотріб, жахав. Тож міжгірські міліціонери у вихідні не відпочивали, а розшукували породіллю. Оскільки медики стверджували, що хлопчик народився доношеним, то в першу чергу перевіряли усіх жінок, хто стояв на відповідному медичному обліку. 
 
Але з цими «мамочками» все було гаразд. Тоді на допомогу прийшли оперативні зв’язки. Хтось з місцевих жителів розповів про 39-річну міжгірку. Жінка вже має троє дітей, її чоловік зараз перебуває на заробітках за кордоном. Люди нібито бачили її вагітною. Тому правоохоронці вирішили перевірити цю інформацію. Як з’ясувалося, пішли вони у правильному напрямі. Справді, підозрювана виявилася розшукуваною матір’ю мертвого  немовляти.  Встановили:  породілля напередодні лікувалася в одному з відділень цієї лікарні. Пологи застали її у туалеті медзакладу.  Дитина дійсно народилася мертвою. Однак  жінка  не придумала нічого ліпшого, як викинути мертве тільце на смітник. Нині вона знаходиться на лікуванні в гінекологічному відділенні районної лікарні.

Як зауважив начальник Міжгірського РВ ГУМВС підполковник міліції Людвиг Файт, до якого ми звернулися по коментар, для  порівняно спокійного Міжгір’я  це – надзвичайна подія. До того ж, вона додала чимало клопоту працівникам міліції, адже, розшукуючи  горе-матір, в посиленому режимі протягом всіх вихідних працював ледь не весь особовий склад райвідділу.

З різницею в один день надійшло інше подібне повідомлення. Цього разу працівникам Ужгородського МУ ГУМВС. При вході у підвальне приміщення одного з будинків на вул.Богомольця в Ужгороді  22-річна жителька с.Середнє Ужгородського району виявила  новонародженого  хлопчика. Оскільки маля було ще живе, його доставили медикам пологового відділення ЦМКЛ. І в цьому випадку міліціонерам вдалося розшукати мати-зозулю – це 20-річна жителька одного із сіл Ужгородського району. Наразі породілля з дитиною перебуває у пологовому будинку. Триває розслідування.

ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 980 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
В Україні за добу у пожежах загинули 4 людини
Джерело: Вибуховий пристрій було закладено в сміттєву урну біля входу в будівлю Макіїввугілля
Чутки зі штабів: Тимошенко влаштує на себе замах, а Янукович помре і воскресне
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
В Европе хотят качать электроэнергию из космоса
БЮТ экстренно собирает Раду, чтобы отменить соглашение о ЧФ
3D принтер от Hewlett-Packard
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...