«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 10.05.2024, 23:41:50

Головна » 2009 » Квітень » 6 » Троє підлітків із Одещини за 600 гривень убили самотнього пенсіонера



Троє підлітків із Одещини за 600 гривень убили самотнього пенсіонера
18:17:21
Ця подія переполохала всю Йосипівку, що під Одесою. Тіло 80-річного Валентина Трохимовича знайшли вдосвіта сусіди. Він лежав на порозі власної домівки з проламаною потилицею. Оперативники з’ясували, що убивця був фізично слабким.
 
Анатолій Никорюк, керівник Овідіопільського РВ міліції: «Тілесні ушкодження наносилися всього скоріше сокирою, тому наносилися особою невеликого зросту, хоча ріст потерпілого був вище середнього. І наносилися з легким таким ударом, тому почали опрацьовувати як підобліковий елемент, так і підлітків. Стало відомо про те, що в ту ніч один із підлітків, який проживав навпроти і виріс у цього пенсіонера на руках, не ночував вдома».

Він часто заходив до дідуся, позичав гроші. Довідавшись, що напередодні той отримав пенсію, вирішив забрати її силоміць. Тож прихопив з собою сокиру і двох друзів

Олександр Стоян, дільничний інспектор Овідіопільського РВ міліції: «Это были трое жителей нашего села. Они поддерживали очень тесные отношения с потерпевшим, общались. Сам потерпевший ввиду того, что он играл на гармошке, также учил урокам музыки, очень тесные взаимоотношения поддерживали, неоднократно бывали у него дома».

Тож дідусь, побачивши хлопців - спокійно відчинив їм двері. Юні вбивці накинулись на нього, завдали смертельних ударів, а потім забрали гроші, DVD і дві старі фотокамери.

Анатолій Никорюк, керівник Овідіопільського РВ міліції: «Коли виходили з приміщення будинку, пенсіонер ще подавав ознаки життя. Один із них взяв ту ж сокиру в іншого з рук, і тупою стороною добив його, наносячи при цьому також смертельні удари в затилочну область голови».

Про загиблого старого музику, який був душею села, з болем згадують сусіди. В обличчя знають і всіх його вбивць.

Євгенія Полікарпівна, мешканка села Йосипівки: «Я ж училася в нього по баяні музики в своє время. Коли вчилася, то він мене вчив на баяні грати. Дуже добра людина був, внучку мою вчив. Вона прибігла додому, такими сльозами дитина плакала, каже, бабушка, помер, вбили нашого дідулю».

Ніна Акимівна, мешканка села Йосипівки: «Діти ці, діти. Вроді би й батьки нічого, культурні. А как оно получилося, я даже й не знаю».

Проти трьох малолітніх убивць порушено карну справу. Цікаво, що другого дня після трагедії вони разом копали могилу старенькому. Та спокутувати гріх за позбавлення життя вчителя їм доведеться за ґратами.
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 516 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
К Земле летят тысячи опасных астероидов
Офіційний курс валют на 2 липня
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...