«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 04:40:02

Головна » 2009 » Квітень » 7 » Поліський термінатор любить пиво і ... кислоту



Поліський термінатор любить пиво і ... кислоту
23:09:41
Василь Трохимович Кошелюк, а по-вуличному ВТК, до свого абревіатурного прізвиська вже звик, мало того – гордиться ним, бо у такий спосіб часто іменують відомих людей. «Якщо одну історичну особу називають ВІЛ (Леніна. – Авт.), – знизує плечима поважний поліщук, – то чим я гірший?» Утім у рідному селі Василя величають ще й Поліським Термінатором…
 
ВТК у Бірках знають усі, а про його подвиги молодості розповідають із великою гордістю. Принаймні пивний рекорд Василя Трохимовича – 14 кухлів за годину – й досі ніхто побити не може!

…Ця кумедна історія сталася 1968 року, в день, коли наш герой отримав премію. Працював тоді ще парубок Василь водієм у сусідньому селі Велика Глуша. Так-от, після 14 бокалів хмільного напою сів чоловік в автобус і поїхав додому. Дорогою захотілося чоловікові в туалет, але насуплений шофер відмовився зупинитися. Тоді Василь, якому неабияк дошкуляв біль унизу живота, вирішив: «Нехай ліпше совість лусне, ніж сечовий міхур» – і почимчикував до задніх дверей. А далі просунув у невеличку щілину своє «хазяйство» та й нумо зрошувати поля. Аж тут халепа: пазик саме в’їхав до населеного пункту. Що побачили жителі, які стояли при дорозі, здогадайтеся самі…

Та у рідному селі розповідям Кошелюка про те, що він подужав стільки хмільного напою, не йняли віри. Надто хитав головою 130-кілограмовий коваль, а тому запропонував Василеві закластися. І парі виграв-таки наш герой, бо знову за годину осушив 14 кухлів пива. Хто бачив усе те, ніяк не міг збагнути, куди воно дівається, адже ВТК важив і до сьогодні важить 60 кг. Люди навіть перевірили, чи сухі Василеві чоботи всередині!

До речі, це не єдине, чим здивував односельців Василь Трохимович. Одного разу він зламав ногу, та… навідріз відмовився від гіпсу, ба навіть лежати не захотів! І що ви думаєте? Пошкутильгав чоловік тиждень, кістка й сама зрослася!

А був випадок, коли навіть тамтешній лікар сказав, що не оклигає вже наш богатир. Якось дружини не було вдома, надумав чоловік хильнути з кухлика оковитої. Проте в посудині виявилася не самогоночка, а …концентрована кислота!!! Після електроліту ВТК десять днів лежав у ліжку, а на одинадцятий уже випивав із друзяками справжнісінькі сто грамів!

Усі ці роки Василь Кошелюк не лише веселив сільчан, а й десятьох дітей виховував! Що ж, козацькому роду нема переводу.
 
 
Категорія: Таке життя | Переглядів: 633 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
У Чехії розгорівся скандал через "брудних" українських заробітчан
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Лазерній корекції зору знайшли більш сучасну і безпечну заміну
Организм человека может сам вырабатывать лекарство от ожирения
На Марсі знайшли залишки гігантського озера
Закарпаття: Підприємці краю оголошують конкурс для журналістів на кращий бізнес-матеріал
Закарпаття: Прес-конференція головного лікаря Обласної станції переливання крові
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...