«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 11:25:52

Головна » 2009 » Квітень » 9 » Закарпаття: кримінал за добу



Закарпаття: кримінал за добу
16:53:26
Упродовж доби до чергової частини ГУМВС надійшло 69 повідомлень про скоєні злочини.
 
З числа скоєних розкрито 49 злочинів: пограбунок,  хуліганство,  крадіжку особистого майна, два факти вилучення зброї, один - незаконного обігу наркотичних речовин, 4 злочини економічного спрямування. Працівниками ДАІ області за порушення ПДР складено 390 протоколів на водіїв, в тому числі 17 - за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Із 4215 одиниць автотранспорту, на які накладено арешт за порушення водіями ПДР,  затримано вже 1078.

 

Як встановили спiвробiтники міліцейської служби по боротьбі з економічними злочинами, в одному з кафе-барiв, що на вул.Гагарiна в Ужгороді,  функцiонували  3 гральнi апарати без належних документiв.  Iгровi апарати вилучено.

 

У середу  з приймального вiддiлення Мукачівської ЦРЛ в міліцію надiйшло повiдомлення про те, що до них з дiагнозом: закрита черепно-мозкова травма,  забiй м`яких тканин обличчя, дрiбнi забiйнi рани голови звернувся 40-річний  мешканець села Великі Лучки. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди було  встановлено, за яких обставин травмувався чоловік.

 

Післяобідньої пори на вул.Окружнiй в Мукачеві невiдома особа, погрожуючи газовим пiстолетом, відібрала від 75-річного дідуся, котрий торгував вином, півтора літра  домашнього вина. Великолучківець заступився за старенького, за що йому й дісталося від грабіжника...

 

Міліціонери затримали зухвальця, яким виявився 41-річний мешканець Мукачева. Знайдено й зброю, котру пiсля скоєння злочину грабіжник  викинув у рiчку. Це був газовий револьвер "Магнум”. Звідкіля він узявся в затриманого та інші обставини  справи повинно з”ясувати слідство.

 

Спiвробiтники патрульної служби в ходi операцiї "Металобрухт" зупинили в Мукачеві для перевiрки мікроавтобус "Мерседес-бенц" пiд керуванням  мешканця с.Брiд, який перевозив 1,5 тонни металобрухту. Позаяк  документи на вантаж  викликали в правоохоронців сумнiв, машину помiщено на штрафмайданчик.

Туди ж доставлено й затриманий удосвіта  спiвробiтниками ДАІ на посту в Нижніх Воротах інший "Мерседес"із причепом. Водій, 38-річний  мешканець Хмельницька, перевозив труби вартiстю понад 25 тисяч  гривень. Як  і  в попередньому випадку, документи на вантаж  викликали підозру в правоохоронців.

 

Спiвробiтники карного розшуку затримали на стадiонi в Берегові місцевого 48-річного мешканця, який за 300 гривень  збув 154 патрони калiбру 7,62 мм. Звідкіля в чоловіка боєприпаси, тепер з'ясовує міліція.

 

Інспектор ВДАI та АТI по обслуговуванню Виноградівського району у званні  молодшого лейтенанта мiлiцiї зупинив у Виноградові іномарку Аудi А-4 під керуванням місцевого пiдприємця. Водій  за нескладання адмiнпротоколу за керування автомобілем без талону про проходження техогляду намагався дати “даішнику” хабар  в розмiрi 100 гривень. Купюру номiналом 100 гривень вилучено й належним чином задокументовано.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 575 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...