«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 11:52:30

Головна » 2009 » Квітень » 22 » Новому хлопцю колишньої дівчини - 11 куль!



Новому хлопцю колишньої дівчини - 11 куль!
12:37:37

Відмова дівчини штовхнула парубка на злочин.

 

Майже місяць той чатував на нового кавалера своєї колишньої. Зрештою підстеріг і 11 разів вистрелив у нього...

 

16-річний Олександр повернувся додому у Бородянському районі Київщини приблизно опівночі. Він працював офіціантом у місцевій кав’ярні, недалеко від дому. Зазвичай, коли приходив додому, гукав маму. Та цього разу увійшов мовчки.

 

Лілія Матвійчик, мати постраждалого: «Він зайшов тихенько. Зняв іще куртку і повісив все в крові. Тут він повертає до ванни. Я бачу, стіни в крові. Він намагався в ванній змити кров, але не вийшло. Око майже витекло. Він сів на диван і впав».

 

Мама хлопця подумала, що її сина відлупцювали. Та лікарі сказали – поранення на тілі схожі на вогнепальні. Надворі міліціянти знайшли 11 гільз.

 

Лілія Матвійчик, мати постраждалого: «Він дуже полюбив дівчину на своїй роботі. І в неї був хлопець, не міг пережити. Як це його кинули, а вона зустрічається з Сашою. І він сказав, ти ще в мене получиш».

 

Оперативники одразу перевірили цю інформацію. Здогади матері підтвердилися.

 

Олександр Шаповалов, керівник Бородянського РВ міліції: «Було затримано жителя селища Клавдієвого, який зізнався у скоєному злочині. Він розповів, що спорядив сигнальний пістолет іноземного виробництва для того, щоби стріляти патронами, спорядженими гумовими кулями. Застосував його відносно потерпілого на ґрунті ревнощів».

 

Затриманий в усьому зізнався. Розповів, що добре вивчив маршрут, яким жертва зазвичай повертається з роботи. Засідку влаштував біля будинку.

 

Біля каштану невідомий чатував на Олександра. Коли той порівнявся із ним, він впритул розстріляв хлопця. Коли поранений впав на землю, злочинець вирішив добити його і ще кілька разів вистрелив у потилицю.

 

У Бородянській лікарні батькам порадили готуватися до найгіршого. Мовляв, із такими пораненнями не одужують. Та рідні не полишали надії й навіть викликали приватних медиків, щоб ті перевезли постраждалого до Київського інституту нейрохірургії.

 

Георгій Кеворков, головний дитячий нейрохірург міста Києва: «Говорить о прогнозе сегодня сложно, потому что травма очень серьезная. Открытые проникающие в полость мозга, полость черепа повреждения, множественные у него поражения жизненно важных структур мозга. Был поврежден и удален глаз. И если бы мы не оказали серьезную хирургическую помощь в первые часы, безусловно, тут был бы печальный прогноз».

 

Поки лікарі борються за життя Олександра, у Немішаєві подейкують, що головного підозрюваного відпустили. Ширяться чутки, що його визнають неосудним. У міліції таку інформацію спростували.

 

Лілія Матвійчик, мати постраждалого: «Моє дитя лежить у тяжкому стані, а він собі їсть паски і крашанки. Я цього не розумію».

 

Олександр Шаповалов, керівник Бородянського РВ міліції: «Наразі він затриманий і ми подали документи на санкціонування, на арешт. Порушено кримінальну справу за ККУ».

 

Слідчі тепер чекають на результати експертизи. Правоохоронці налаштовані рішуче: вони навіть можуть перекваліфікувати справу в замах на вбивство. Тоді на підозрюваного чекатиме жорсткіше покарання.
 
 
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 487 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Закарпаття: У Міжгір’ї хворі з усієї України навчалися самоконтролю та способу життя з діабетом
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...